Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών απειλεί με «λουκέτο» το «Νησί των Οργίων»

H διοργάνωση του νέου Sex Island, θα πραγματοποιηθεί φέτος σε μία κρυφή τοποθεσία στην έρημο της Νεβάδας και οι συμμετέχοντες δεν βλέπουν την ώρα.

H διοργάνωση του νέου Sex Island, θα πραγματοποιηθεί φέτος σε μία κρυφή τοποθεσία στην έρημο της Νεβάδας και οι συμμετέχοντες δεν βλέπουν την ώρα.

Οι 50 τυχεροί που θα έχουν αγοράσει ένα από τα εισιτήρια αξίας 6.000 ευρώ που κυκλοφορούν θα έχουν την ευκαιρία από τις 4 έως και τις 7 Αυγούστου να συνυπάρξουν με 100 γυναίκες (σ.σ αντιστοιχούν 2 γυναίκες σε κάθε άνδρα για κάθε ημέρα) που είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν όλες τις ερωτικές τους φαντασιώσεις.

Φαίνεται όμως πως η ιδέα του να διοργανωθεί κάτι τέτοιο σε έδαφος των ΗΠΑ, δεν άρεσε και τόσο στις αρχές. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο event, αλλά και τα προηγούμενα που διοργανώθηκαν από την Good Girls, διαφημίζονταν ως drug friendly, οδήγησε την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών να στείλει μία προειδοποιητική επιστολή στους υπεύθυνους.

Σε αυτή ενημέρωνε πως αν σε ενδεχόμενο έλεγχο βρεθούν παράνομες ουσίες, το ερωτικό πάρτι θα σταματήσει και θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απέλαση των κατηγορουμένων. Το ίδιο θα συμβεί αν κάποια από τις κοπέλας, δεν τηρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την πορνεία.

Ένας εκπρόσωπος των διοργανωτών που κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος, δήλωσε: «Οι αρχές έχουν εκνευριστεί που το Sex Island πάει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά, αλλά ξέρουν οτι στην Νεβάδα δεν μπορούν να μας σταματήσουν και για αυτό μας προειδοποιούν για παράνομα ναρκωτικά. Ενημερώσαμε τους φιλοξενούμενούς μας, πως δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν πως μπορεί να απελαθούν. Τα πάντα θα είναι νόμιμα».

Send this to a friend