Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η κόρη γνωστού ηθοποιού που «κόπηκε» στο The Voice- Ήταν στα παρασκήνια ο πατέρας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιλέγοντας ένα δύσκολο τραγούδι, αυτό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, το «Σίδερο με ατμό»,. η 23χρονη Μαρίλια Μητρούση, κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές του The Voice να την πάρουν στην ομάδα τους.

Οι coaches την επαίνεσαν για την ερμηνεία της, ωστόσο επισήμαναν πως οι αστάθειες ήταν πολλές. «Το’χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης Ρουβάς που λίγο αργότερα της ζήτησε μια αγκαλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Η φωνή σου θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο και περιμένεις και από την επιλογή του τραγουδιού να δεις κάποιον μεγαλύτερο. Για τα 23 σου πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια.

«Τώρα που σας βλέπω καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Αγχώθηκα πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ τρομακτικό αυτό το πράγμα» σχολίασε η υποψήφια πηγαίνοντας στα παρασκήνια. «Αφού έπνιξε τη φωνή της», σχολίασε ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος ήταν υποστηρικτικός στην προσπάθεια της κόρης του.

Πηγή: Zappit.gr

Send this to a friend