Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Φωτιά στην πίστα! Μέσα από δεκάδες κιβώτια σαμπάνιας εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Βελισσάρης (BINTEO)

Ο τραγουδιστής Γιώργος Βελισσάρης δεν έκανε μια συνηθισμένη είσοδο στην εκδήλωση του Απόλλωνα Ευπαλίου.

Οι σαμπάνιες, όπως αναφέρει το nafpaktianews, είχαν κρύψει την πίστα και ο τραγουδιστής εμφανίστηκε ανάμεσα στα κιβώτια, ενθουσιάζοντας το κοινό του, που τραβούσε με βίντεο τη στιγμή.

Στη συνέχεια και ενώ είχε ξημερώσει, θαμώνες ανέβηκαν στην πίστα και έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά, ρίχνοντας ουίσκι.

Ο Γιώργος Βελισσάρης γεννήθηκε σ’ ένα ορεινό χωριό στους πρόποδες του Ερύμανθου, το λεγόμενο Τσίπιανα όπου βρίσκεται στο νομό Ηλείας.

Από μικρό παιδί του άρεσε να τραγουδά. Σε ότι γλέντι και γιορτές γινόταν στο χωριό είχε συμμετοχή. Πρώτη φορά που τραγούδησε σε πάλκο ήταν στο πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο στο χωριό του.

Εκεί ο κλαρινίστας Κώστας Κόκκορης τον άκουσε και τον πήρε μαζί του σε διάφορα πανηγύρια στην Τρίπολη. Μαζί του έκατσε περίπου τέσσερα χρόνια. Έπειτα πήγε στην Πάτρα. Εκεί άρχισε να τραγουδά σε διάφορα πανηγύρια με μεγάλους καλλιτέχνες όπως (Φιλιώ Πυργάκη, Αλέκο Κιτσάκη, Γιάννη Κωνσταντίνου, Κώστα Μετζελόπουλο, Αλέκα Φραγκούλη, κ.α.).

Το πρώτο μαγαζί που δούλεψε ήταν το Όραμα όπου από ‘κει και πέρα άρχισε η καριέρα του να ανεβαίνει γιατί γνώρισε τον μουσικοσυνθέτη Κώστα Πίτσο, ο οποίος του έκανε όλες τις δισκογραφικές δουλειές και του έδωσε πολλά τραγούδια όπως (Θέλω να ρίξει μια βροχή, Εγώ δεν θέλω παντρειά, Ψάχνω να βρω φιλενάδα, Γράμματα σου στέλνω κ.α).

Πηγαίνοντας στην Αθήνα εργάστηκε σε πολλά νυχτερινά κέντρα. Μερικά από αυτά είναι: Έλατος, Αγρίμια, Γλυκοχάραμα κ.α. Έχει κάνει αρκετές περιοδείες σε Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία.

 

Send this to a friend