Αθήνα

7 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Μετά από το «θρίλερ» των... αυγών η κυρία Γιώτα ήταν η πρώτη παίκτρια του MasterChef που αποχώρησε πριν μπει στο σπίτι! (vids)

Follow The Chef ήταν η πρώτη δοκιμασία για το φετινό MasterChef, όπου κάθε ομάδα κλήθηκε να αντιγράψει σε πραγματικό χρόνο το πιάτο του μέντορά της και κριτή του MasterChef 4.

Follow The Chef ήταν η πρώτη δοκιμασία για το φετινό MasterChef, όπου κάθε ομάδα κλήθηκε να αντιγράψει σε πραγματικό χρόνο το πιάτο του μέντορά της και κριτή του MasterChef 4.

Από την διαδικασία αυτή προέκυψαν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας από κάθε ομάδα, των τριών κριτών του MasterChef 4.

Η Γιώτα, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Twitter με τα σχόλιά της για μια ακόμη φορά, από την ομάδα του Κουτσόπουλου, ο Ηλίας από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ο Ηρακλής από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Οι τρεις παίκτες πάλεψαν για την παραμονή τους, αλλά και την είσοδό τους στο σπίτι του MasterChef 4, σε μια δοκιμασία 4 διαφορετικών παρασκευών αυγού. Ο Ηλίας κατάφερε να φέρεις εις πέρας τις 2 παρασκευές, όσες και η Γιώτα.

Τέλος, ο Ηρακλής, παρότι του έπεσε το βραστό αυγό στο πάτωμα λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η δοκιμασία, κατάφερε να είναι ο πρώτος που παραμένει στο MasterChef 4.

Στην επανάληψη της διαδικασίας, η Γιώτα αντέδρασε πολύ έντονα στην προσπάθεια κάποιων παικτών να την βοηθήσουν με την δοκιμασία των αυγών του MasterChef 4.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης από τους κριτές, καμία από τις παρασκευές της Γιώτας δεν έγιναν σωστά, με αποτέλεσμα κάνει μηδέν στις τέσσερις. Η αγωνία κορυφώθηκε όταν και οι παρασκευές του Ηλία δεν κρίθηκαν εντάξει προκειμένου να πάρει κάποιον βαθμό.

Ωστόσο, η υφή και το ψήσιμο των αυγών στον παίκτη από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά κρίθηκαν καλύτερες από τους κριτές του MasterChef 4 και έτσι αποχώρησε η κυρία Γιώτα.

Send this to a friend