Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μετά τον σάλο τα Jumbo άλλαξαν μουσική και ανέβασαν ξανά τη διαφήμιση (ΒΙΝΤΕΟ)

H διαφήμιση των jumbo με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που έγινε viral σε λίγες ώρες είναι ξανά στον αέρα με διαφορετικό τραγούδι. 

Το αρχικό διαφημιστικό σποτάκι προκάλεσε αντιδράσεις με αποτέλεσμα το Jumbo να κατεβάσει τη διαφήμιση από το youtube.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχωρά οικειοθελώς σε αντικατάσταση της μουσικής.

Όπως αναφέρει: «τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή των αποκριών. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στον παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής. Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο.

Με στόχο ωστόσο την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα».

 

Send this to a friend