Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Μιλά υποτιμητικά για εμάς, αλλά δεν μου καίγεται καρφί»: Σε ποιον γνωστό κύριο αναφέρεται η Κατερίνα Καινούργιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τις μετακινήσεις των παρουσιαστών στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και τις θέσεις τις οποίες αναλαμβάνουν, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι γνωστός κύριος της τηλεόρασης μιλά υποτιμητικά για την εκπομπή της.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, ανάμεσα στα νέα projects που ετοιμάζονται είναι το «Ninja Warrior» που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Μαυρίδης, στον ΑΝΤ1.

Το όνομα του γνωστού tattoo artist και παρουσιαστή ήρθε σε «σύγκριση» με αυτό του Γιώργου Λιάγκα που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι στο σταθμό και πώς θα αξιοποιηθεί. Η Κατερίνα όχι μόνο έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή της στον Γιώργο Λιάγκα αλλά προέβη και σε μια αποκάλυψη. «Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλά πολύ υποτιμητικά για εμάς, αλλά δεν μου καίγεται καρφί. Λέμε τώρα! Είναι αυτός που έβριζε τα ριάλιτι και πήγε σε ριάλιτι. Είχε πει ότι είχε δεχθεί πρόταση να παρουσιάσει το Survivor και το άδειασε η παραγωγή…», είπε η παρουσιάστρια με την τηλεοπτική της παρέα να συμφωνεί.

Το ότι συμβαίνει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Μαυρίδη δεν έχει γίνει γνωστό. Πιθανόν όμως στην επόμενη συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη να δοθεί η απάντηση.

Send this to a friend