Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο αυτόπτης μάρτυρας του Αγρινίου που τρέλανε τον Χαρδαβέλα κάνει νέο κόμμα: “ΚΩΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ”!

Ο αυτόπτης μάρτυρας του Αγρινίου που τρέλανε τον Χαρδαβέλα κάνει νέο κόμμα: “ΚΩΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ”!

Ο γνωστός και... αξέχαστος "αυτόπτης μάρτυρας" που είχε γίνει γνωστός από την εμφάνισή του στην εκπομπή τότε του Αlter και τον Κώστα Χαρδαβέλλα, μιλώντας για ένα τραγικό περιστατικό, για το 5πλο φονικό στα Καλύβια Αγρινίου, προχωρά στην ίδρυση κόμματος!

[adsense]

Όπως ενημερώνει ο χρήστης του Facebook Ντίνος Τσιρογιάννης, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες "το “ΚΩΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ” είναι γεγονός! Σ' ένα πανέμορφο τοπίο δίπλα στο ποτάμι , στην περιοχή Νήσσα... κάτω από τα τεράστια πλατάνια, υπό τους ήχους του αρτίστα Μάκη Αριστόπουλου και του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Κατσίγιαννη, ο Νικόλαος Κρανιάς (γνωστός σαν Λάκης Ταπετσιέρης) ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός του!

lakis1

lakis3

lakis4

Σύνθημα: "Να φάει η φτοχια "... βέβαια όχι με χρυσά κουτάλια αλλά με τρία (το έμβλημα) προφανώς για σουπίτσες και όσπρια!

lakis5

Πρώτη προσφορά ήταν η πρατίνα, η οποία τρώγεται και με τα χεράκια... Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με χορευτικά συγκροτήματα, ζογκλέρ και επίδειξη αλόγων! Ας υποστηρίξουμε λοιπόν όλοι την κίνηση του επαναστάτη Λάκη!".

[adsense]

Όλοι τον θυμάστε βέβαια για την επική περιγραφή του στον Κώστα Χαρδαβέλα ως αυτόπτης μάρτυρας του φονικού

Send this to a friend