Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Που είναι και τι κάνει σήμερα ο «θεούλης» αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος! (vid)

Μέχρι τη Βουλή έφτασε ο Θωμάς Μάτσιος, άλλοτε αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού που έχει «χαρίσει» ένα από τα πιο viral βίντεο όλων των εποχών με τις εντελώς ακαταλαβίστικες δηλώσεις του μετά από αγώνα.

Μέχρι τη Βουλή έφτασε ο Θωμάς Μάτσιος, άλλοτε αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού που έχει «χαρίσει» ένα από τα πιο viral βίντεο όλων των εποχών με τις εντελώς ακαταλαβίστικες δηλώσεις του μετά από αγώνα.

Ειδικότερα, Ο Θωμάς Μάτσιος αναφέρθηκε στη Βουλή από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «πρόεδρος Εδεσσαϊκού», με τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να τον διορθώνει, ότι είναι αντιπρόεδρος, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, την Τετάρτη, για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ποιος είναι ο Θωμάς Μάτσιος

Ο Θωμάς Μάτσιος ήταν παράγοντας της ομάδα της Πέλλας πριν από 25 χρόνια, από το 1992 ως το 1997 όταν ο σύλλογος αγωνίστηκε στην Α’ εθνική. Εκείνη την περίοδο, είχε… αναλύσει «ακριβώς» στην κάμερα για ποιο λόγο δεν είχε πραγματοποιηθεί το ματς του Εδεσσαϊκού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το Κύπελλο.

Οι περίφημες δηλώσεις έγιναν την πρώτη χρονιά που ο Εδεσσαϊκός είχε παίξει στην τότε Β’ Εθνική. Είχαν προβληθεί αρχικά από την ΕΡΤ 3, σε απογευματινή εκπομπή. Τότε δεν υπήρχε το διαδίκτυο για να πάρουν… διαστάσεις. Αργότερα προβλήθηκαν ξανά και αποτέλεσαν θέμα συζήτησης.

Τι κάνει όμως τώρα ο Θωμάς Μάτσιος, ο οποίος απασχόλησε ξανά; Σύμφωνα με όσα αναφέρει το altsantiri.gr, έχει σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και είναι ιδιοκτήτης δυο εμπορικών καταστημάτων με ρούχα στο κέντρο της Έδεσσας. «Τον έχει κερδίσει από παλιά το εμπόριο», λένε όσοι τον ξέρουν. Έχει κοντά του τη γυναίκα του, η οποία του προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στις επιχειρηματικές δραστηριότητές του. Τη δεκαετία του ’90 είχε ασχοληθεί, άλλωστε, με την ομάδα της πόλης του, λόγω και της οικονομική άνεσης που είχε, φτάνοντας να γίνει αντιπρόεδρος. Επί αντιπροεδρίας Μάτσιου το 1992, ο Εδεσσαϊκός κατέκτησε, μάλιστα, Βαλκανικό Κύπελλο.

Με το ποδόσφαιρο και με τοπικές ομάδες του νομού ασχολείται, πάντως, ο γιός του, ο οποίος φέρεται να έχει πάρε το «μικρόβιο» από τον πατέρα του. Ο Θωμάς Μάτσιος έχει αλλάξει πολύ και φυσιογνωμικά. Τα χρόνια έχουν περάσει, ο ίδιος έχει πολλά περισσότερα άσπρα μαλλιά, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως παρουσιάζεται, πλέον, πολύ πιο αδύνατος από την εικόνα που βλέπει κάποιος στο περίφημο βίντεο. «Εάν τον δείτε τώρα στο δρόμο, δεν θα τον αναγνωρίσετε», μας μετέφεραν από την Έδεσσα.

Όσο για το πού βρίσκεται τώρα ο Εδεσσαϊκός; Φέτος έχει επανέλθει στη Γ’ Εθνική!

Send this to a friend