Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

S1ngles: Η αινιγματική ανάρτηση για την επιστροφή της σειράς (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι S1ngles ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που αγαπήθηκε πολύ και μας άφησε ορισμένες ατάκες που δεν λείπουν από την καθημερινότητά μας.

Οι S1ngles ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που αγαπήθηκε πολύ και μας άφησε ορισμένες ατάκες που δεν λείπουν από την καθημερινότητά μας.

Σήμερα, ο σεναριογράφος της σειράς του Mega, Γιώργος Φειδάς, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση, που έκανε πολλούς να πουν πως η σειρά επιστρέφει μετά από 11 χρόνια απουσίας.

«Η επιστροφή στην αφετηρία δεν είναι πάντα άσχημη. Όλα εξαρτώνται από το ποσό ωραία είχες περάσει εκεί… #back to #square #ONE #το1είναιοαγαπημένοσμουαριθμός #s1NgLEs #revisited #life is a #game of #cards #lets #play our #best #hand and #see what #happens 😎», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φειδάς.

Η σειρά περιγράφει τις ζωές μιας παρέας νεαρών ανθρώπων, τις εργασιακές και τις μεταξύ τους σχέσεις. Σε κάθε επεισόδιο περιγράφεται μια θεωρία ζωής και βλέπουμε πως εφαρμόζεται στη ζωή του κάθε χαρακτήρα.

Η σειρά είχε μεγάλη ανταπόκριση κυρίως από τους νέους. Ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega Channel την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού Μαρίας Σολωμού στο τέλος της πρώτης σεζόν, είχε ως αποτέλεσμα να ανασκευαστεί ο ρόλος της Ράνιας ως εγκύου. Η σειρά έχασε μια σεζόν και ξεκίνησε με τη δεύτερη σεζόν το 2006-2007, με το τίτλο Singles 2, έχοντας πραγματοποιήσει αλλαγές με τη δομή του cast. Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2007, είχε τίτλο Singles 2 ½. Κατόπιν, όμως, την ίδια σεζόν το Φεβρουάριο του 2008 ο τίτλος αλλάζει σε Singles 3, συνεχίζοντας την ιστορία από το σημείο που σταματά το Singles 2 ½. Το soundtrack της σειράς είναι το Singles των Closer, αλλά στο Singles 3 η Σάννυ Χατζηαργύρη ερμηνεύει δικό της τραγούδι με τίτλο "Dancing in the air".

Send this to a friend