Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Πιανόμαστε στα χέρια, με τον έναν πέσαμε στη θάλασσα»: Έπεσε ξύλο στα γυρίσματα εκπομπής του ΣΚΑΙ

Μία πολύ άγρια εμπειρία έζησαν οι παρουσιαστές της νέας εκπομπής του ΣΚΑΙ «Θαλασσόλυκοι», Γιάννης Δρυμωνάκος, Γιάννης Αποστολάκης και Κάλλια Ελευθερίου, που γύρισαν τα ακριτική νησιά του Αιγαίου για 30 ημέρες στο πλαίσιο της εκπομπής τους.

Σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό «Down Town» ο Γιάννης Αποστολάκης περιέγραψε πως πιάστηκαν στα χέρια με κατοίκους στους Αρκιούς.

Αιτία της φασαρίας μια θέση στο λιμάνι όπου οι τρεις «θαλασσόλυκοι» προσπαθούσαν να αφήσουν το σκάφος τους.
«Μπαίνοντας στο λιμάνι, βλέπουμε μια θέση λίγο σφιχτή και προσπαθούμε να παρκάρουμε. Το καθεστώς έχει ως εξής: πας να μπεις, λασκάρει ο ένας από τη μία, λασκάρει ο άλλος από την άλλη, μπαίνεις κι εσύ. Υπήρχε χώρος. Ρίχνω εγώ την άγκυρα σιγά σιγά, γυρνάω, μπαίνω πίσω και έρχεται ο κύριος που είχε τη βάρκα από τη μία πλευρά και αρχίζει να ωρύεται ότι θα του σπάσουμε τη βάρκα.

Εν τω μεταξύ, δεν του την είχαμε ακουμπήσει τη βάρκα ακόμα. Εμείς βγαίνουμε έξω από το σκάφος, μαζεύονται άλλοι τρεις, αρχίζουν να μας βρίζουν, πιανόμαστε στα χέρια, μέχρι που με τον έναν πέσαμε στη θάλασσα. Τελικά, τα μαζέψαμε και φύγαμε» ανέφερε ο Γιάννης Αποστολάκης.

Η εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια που θα μεταδίδονται κάθε Σάββατο στις 16:20 το απογεύμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Send this to a friend