Αθήνα

8 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

«Θα τη διώξω από το σπίτι»: Φανατική «Ρουβίτσα» η μητέρα διαγωνιζόμενης στο Voice τα «έχωσε» στην κόρη της που επέλεξε την Παπαρίζου

Η εντυπωσιακή μαμά της Κωνσταντίνας είναι φανατική θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά και στεναχωρήθηκε που η κόρη της επέλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Πaπαρίζου στο The Voice.

Η εντυπωσιακή μαμά της Κωνσταντίνας είναι φανατική θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά και στεναχωρήθηκε που η κόρη της επέλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Πaπαρίζου στο The Voice.

«Αγαπώ πάρα πολύ την Έλενα, είναι μια θεά, μια γαζέλα, αλλά ρε παιδιά είμαι με τον Σάκη… Δηλαδή, δεν υπάρχει αυτό» ανέφερε η εκρηκτική μαμά και άρχισε τον χορό πλάι στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

«Σας αγαπώ και γω πολύ, αλλά στεναχωρήθηκα που η Κωνσταντίνα διάλεξε την Έλενα. Πιστεύω πως θα μπορούσατε να έχετε κάνει λίγο καλύτερη δουλειά στο σπίτι, Σας στέλνω την αγάπη μου», απάντησε από το στούντιο ο Σάκης Ρουβάς για να πάει, δευτερόλεπτα αργότερα, στο backstage room και να συναντήσει την μεγάλη του φαν!

Το σοκ της μαμάς, όπως ήταν επόμενο, ήταν μεγάλο και το «Σάκηηηη» αναπόφευκτο! Μια μεγάλη αγκαλιά ακολούθησε, «αχ δεν το πιστεύω» συμπλήρωσε η μαμά της νεαρής Κωνσταντίνας. «Το έχω πάρει πολύ βαριά, να ξέρεις. Έγινε μεγάλο μάθημα στο σπίτι. Προσπάθησα. Είπα πολλά, πάρα πολλά. Τώρα δεν ξέρω που θα πάει να μείνει», ανέφερε με χιούμορ η μητέρα της διαγωνιζόμενης στο The Voice.

«Να πω κάτι πολύ σημαντικό που δεν ξέρει ο Σάκης. Όταν η Κωνσταντίνα πήγαινε πρώτη γυμνασίου, μου είπε ‘’μαμά, θέλω όταν θα βγάλω 19 απολυτήριο να μου κάνεις μια χάρη. Να με πας να δω τον Ρουβά’’. Την πήρα και την πήγα. Εκεί, πρώτο τραπέζι» πρόσθεσε.

«Για αυτό δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στα 16» ανέφερε, επίσης, η απολαυστική μητέρα της μικρής διαγωνιζόμενης του The Voice.

Πηγή: Zappit.gr

Send this to a friend