• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 03:00

Αθήνα

12 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

«Τι να ψηφίσουμε ρε bro;»: Ο Υποχθόνιος δίνει την απάντηση μιλώντας σε μία παρέα νέων (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό τους ήχους του «Μαμά» του Sin Boy, ο Υποχθόνιος εμφανίζεται σε σποτάκι που δημιούργησε για τις Ευρωεκλογές 2019 να μιλά σε μία ομάδα νέων, που του θέτουν το απλό ερώτημα: «Τι να ψηφίσουμε ρε bro;».

Υπό τους ήχους του «Μαμά» του Sin Boy, ο Υποχθόνιος εμφανίζεται σε σποτάκι που δημιούργησε για τις Ευρωεκλογές 2019 να μιλά σε μία ομάδα νέων, που του θέτουν το απλό ερώτημα: «Τι να ψηφίσουμε ρε bro;».

Όπως θα δείτε, μία παρέα 17χρονων έχει πάρει σοβαρά το θέμα της ψήφου στις εκλογές της 26ης Μαΐου και συζητά, ζητώντας τη συμβουλή του Υποχθόνιου.

«Κάτσε ρε φίλε, περίμενε, ψηφίζεις και εσύ. Από τα 17 και μετά ψηφίζουμε κανονικά όλοι», λέει ο Υποχθόνιος.

«Και τι να ψηφίσουμε ρε Ύπο;» λέει ο νεαρός για να απαντήσει ο ράπερ στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Θα ψηφίσεις κατά νου ρε bro. Θα ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι. Η ψήφος σας είναι η σφαίρα, χρησιμοποιήστε καλά το όπλο σας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε όλους αυτούς. Το φίδι πρέπει να πάει πίσω στην τρύπα του. Καταλάβατε;».

«Κάνε το σωστό, κάνε αυτό που πρέπει. Δώσε τη ψήφο εκεί που πρέπει. Δεν μπορούν να αναπτύσονται οι φασίστες και εμείς να μη μιλάμε. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι. Αυτό είναι το μήνυμα και έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε μάγκες», καταλήγει ο Υποχθόνιος.

Ο Υποχθόνιος εξήγησε στον Τσίπρα τους στίχους του «Μαμά»

Ο ράπερ «Υποχθόνιος» βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte, όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας και ανέβασε βίντεο με τη Ρένα Δούρου, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο ράπερ ανέβασε στο instastory βίντεο που τράβηξε ο ηθοποιός και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, στο οποίο μιλάει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως φαίνεται, ο «Υπο» προσπαθεί να εξηγήσει στον πρωθυπουργό τους στίχους του γνωστού τραγουδιού που σπάει όλα τα ρεκόρ στο youtube «Mama ?».

«Το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία, ενώ το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος». Ο Αλέξης Τσίπρας ακούει τον ράπερ και χαμογελά.

Send this to a friend