Αθήνα

21 oC

αραιές νεφώσεις

Την παρέσυρε… ολόγυμνη το κύμα ενώ έκανε φωτογράφιση! Η στιγμή που δε θα ξεχάσει ποτέ η Κέιτ Άπτον (vid)

Αν νομίζετε πως η δουλειά του μοντέλου είναι τόσο εύκολη όσο δείχνει, τότε με το παρακάτω βίντεο θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε!

Ή αν μπορείτε ρωτήστε την Κέιτ Άπτον για αυτό που της συνέβη κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για το τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit 2018.

Πιο συγκεκριμένα, η 25χρονη Κέιτ υπό τις οδηγίες του φωτογράφου Yu Tsai, πήγε στην Αρούμπα σε μια βραχώδη παραλία για την τέλεια φωτογραφία, φορώντας μόνο μία χρυσή φούστα από τούλι πάνω σε ένα πελώριο βράχο.

«Συνέλαβα πραγματικά το όραμα του Tsai για τη φωτογραφία, αλλά καθώς ανέβηκα επάνω στο βράχο, κοίταξα κάτω και ένιωσα πως θα τελείωνε πολύ άσχημα», είπε στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την φωτογράφηση.

Αν και κατάφερε να πάρει την πόζα της με φόντο τα τιρκουάζ νερά, ο ωκεανός δεν ήταν τόσο ήρεμος όσο φαινόταν.

Κοιτάζοντας την κάμερα και ποζάροντας τέλεια, το μοντέλο δεν παρατήρησε ένα κύμα που ερχόταν, παρά μόνο τη στιγμή που έσκασε στο βράχο.

Ο συνδυασμός του βάρους της μακριάς φούστας και της δύναμης του νερού, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η Άπτον από το βράχο.

«Δε φαινόταν τόσο μεγάλο από τη δική μου οπτική γωνία» είπε το μοντέλο. «Ένιωσα σα να γελούσα μπροστά στο θάνατο», πρόσθεσε η ίδια.

Send this to a friend