Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

Το όργιο των διασήμων! Ηθοποιοί, επιχειρηματίες και μοντέλα στο απόλυτο σεξ πάρτι της υφηλίου

Το όργιο των διασήμων! Ηθοποιοί, επιχειρηματίες και μοντέλα στο απόλυτο σεξ πάρτι της υφηλίου

Σκηνές βγαλμένες από το αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» με τον Τομ Κρουζ και την Νικόλ Κίντμαν εξελίχθηκαν σε ένα ερωτικό κλαμπ στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Συγκεκριμένα, το ερωτικό κλαμπ διοργανώνει τα τελευταία πέντε χρόνια το SNCTM, το οποίο προσελκύει την αφρόκρεμα των αμερικάνων διασήμων.

Το κόστος προκειμένου να παρευρεθεί κάποιος είναι ιδιαίτερα υψηλός μιας και ξεπερνά τα 1.500 δολάρια, ενώ οι αιτήσεις είναι περισσότερες από 1.000 για μόλις 100 θέσεις.

«Όσα συμβαίνουν μέσα στο πάρτι δεν περιορίζονται μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι» τονίζει ο ιδρυτής του κλαμπ Damon Lawner.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις λαμπερές προσωπικότητες που φέρονται να έχουν παραστεί σε ένα από τα πάρτι είναι η Gwyneth Paltrow και ο Bill Maher.

«Οι άνδρες καταφθάνουν με σμόκιν ενώ οι γυναίκες με κομψά φορέματα. Όλοι είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες μέχρι τις 12. Τότε βγαίνουν τα ρούχα, πέφτουν οι μάσκες και όλα επιτρέπονται. Έχουμε και ζωντανά σόου ενώ δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όσοι παραβρίσκονται στο πάρτι, αν και αν θέλουν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν» αναφέρει ο Lawner.

Send this to a friend