Αθήνα

23 oC

αίθριος καιρός

Το «Ουράνιο Τόξο» επιστρέφει στην ΕΡΤ! Ποιο είναι το νέο όνομα της παιδικής εκπομπής

Η αγαπημένη παιδική εκπομπή, «Ουράνιο Τόξο» με τον Χρήστο Δημόπουλο επιστρέφει στην ΕΡΤ, ανανεωμένη και με νέο όνομα καθώς πλέον θα λέγεται: «Τα 1.000 Χρώματα του Χρήστου».

Η αγαπημένη παιδική εκπομπή, «Ουράνιο Τόξο» με τον Χρήστο Δημόπουλο επιστρέφει στην ΕΡΤ, ανανεωμένη και με νέο όνομα καθώς πλέον θα λέγεται: «Τα 1.000 Χρώματα του Χρήστου».

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου λοιπόν: “Τα «1.000 Χρώματα του Χρήστου», τη νέα παιδική εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 14:30, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Για όσους αγάπησαν το «Ουράνιο Τόξο», τη βραβευμένη παιδική εκπομπή της ΕΡΤ, έχουμε καλά νέα. Ο Χρήστος Δημόπουλος επιστρέφει! Ο άνθρωπος που μας κρατούσε συντροφιά 15 ολόκληρα χρόνια, ξεκινά μέσα στον Απρίλιο μια νέα εκπομπή για παιδιά, αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά.

Τα «1.000 Χρώματα του Χρήστου» είναι μια εκπομπή που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως αντίβαρο στα όσα ζοφερά συμβαίνουν γύρω μας, να γίνει μια όαση αισιοδοξίας για όλους.

Ο Χρήστος Δημόπουλος, παρέα με τα παιδιά, κάνει κατασκευές, προτείνει ποιοτικά βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες, διαβάζει γράμματα και e-mail, δείχνει μικρά βίντεο που του στέλνουν και συνδέεται με τον καθηγητή Ήπιο Θερμοκήπιο, ο οποίος ταξιδεύει σ’ όλο τον κόσμο και μας γνωρίζει τις πόλεις όπου έζησε τις απίθανες περιπέτειές του.

Τα παιδιά που έρχονται στο στούντιο ανοίγουν, με το μοναδικό τους τρόπο, ένα παράθυρο απ’ όπου τρυπώνουν το γέλιο, η τρυφερότητα, η αλήθεια κι η ελπίδα”.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Χρήστος Δημόπουλος.
Σκηνοθεσία: Λίλα Μώκου.
Σκηνικά: Ελένη Νανοπούλου.
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.
Εκτέλεση παραγωγής: RGB Studios

Send this to a friend