Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Το πολυαναμενόμενο τρέιλερ του Avengers 4 είναι στον «αέρα» και καθηλώνει τους λάτρεις της Marvel (BINTEO)

Στον «αέρα» βρίσκεται το τρέιλερ της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας του 2019 με τους υπερήρωες της Marvel να μαγνητίζουν για ακόμη μία φορά.

Στον «αέρα» βρίσκεται το τρέιλερ της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας του 2019 με τους υπερήρωες της Marvel να μαγνητίζουν για ακόμη μία φορά.

Η στιγμή που οι πιο πολλοί φανατικοί του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel ήρθε: Το studio των μεγάλων υπερηρωικών περιπετειών έδωσε πριν λίγα λεπτά στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του τέταρτου και τελευταίου (;) κεφαλαίου των Avengers με τίτλο "Avengers Endgame".

Στις πρώτες εικόνες της ταινίας τα πράγματα δείχνουν ήδη πολύ σοβαρά: Ο Τόνι Σταρκ βρίσκεται χαμένος στο διάστημα, δίχως τροφή και σε λίγο δίχως οξυγόνο. Μαζί του έχει ένα μισοκατεστραμμένο κράνος του Iron Man, μέσω του οποίου προσπαθεί να στείλει μηνύματα στην αγαπημένη του Πέπερ Ποτς πίσω στη Γη (το κάδρο θυμίζει έντονα τη γνωστή σκηνή από τον Άμλετ).

Στον πλανήτη μας ένας δακρυσμένος Captain America καταστρώνει με τη Black Widow σχέδιο για να ανατρέψουν το "snap" του Thanos στο Infinity War. Η Widow συναντά τον Hawkeye εμφανώς αλλαγμένο (σ.σ.: έχει πιθανότατα υιοθετήσει την ταυτότητα του Ronin), ο Thor και η Nebula πενθούνμ τις απώλειές τους, ενώ στο τέλος ο Antman χτυπά την πόρτα στο μέγαρο των Avengers.

Η ομάδα των δημοφιλών υπερηρώων μοιάζει να βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της ύπαρξής της. Είτε θα καταφέρει να τα ανατρέψει όλα, είτε θα τελειώσει.

Send this to a friend