Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Xαμός στο twitter με το τρέκλισμα του Γιούνκερ

Χαμός στο twitter για μία ακόμη φορά με αφορμή την σοκαριστική εικόνα που επέλεξε να παρουσιάσει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες  κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Κομισιόν φέρεται να είναι μεθυσμένος σε επίσημη εκδήλωση.

Αυτή τη φορά, οι εικόνες ήταν πιο σοκαριστικές από τις προηγούμενες. Ανήμπορος να σταθεί, ακόμη και να περπατήσει χωρίς να τον υποβαστάζουν και τρεκλίζει... κοινώς τύφλα.

Η επίσημη «απάντηση» της Κομισιόν πως ο Γιούνκερ δεν ήταν μεθυσμένος αλλά αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα με την ισχιαλγία και πως ένα τροχαίο που είχε πριν χρόνια του έχει αφήσει χρόνια προβλήματα, δεν έπεισε κανέναν.

Κυρίως, δεν έπεισε τους χρήστες του twitter. Ατάκες όπως «και το ασετόν της Μελάνια ήπιε» και «στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ σερβίρουν μπόμπες» και «το παθαίνει συχνά ισχιαλγίες γιατί σκύβει να πιάσει το μπουκάλι» ήταν από τις πιο ήπιες που γράφτηκαν.

 

 

Δεν ήταν φυσικά μόνο οι Έλληνες χρήστες του twitter που «γλέντησαν» τον πρόεδρο της Κομισιόν. Χαρακτηριστικό ένα tweet για τη λίμνη από… κρασί που ξεράθηκε όχι εξαιτίας της ζέστης αλλά του Γιούνκερ…

Εκτός από τα tweets που θέλησαν να διακωμωδήσουν την ντροπιαστική εικόνα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπήρξαν και κάποια πιο… οργισμένα. Όπως αυτό: «Ο Γιούνκερ είναι ντροπή! Ασεβής προς τους Ευρωπαίους, αυτός ο κλόουν είναι ο πιο ισχυρός πολιτικός της ηπείρου μας!»

Send this to a friend