Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

(ΦΩΤΟ) Η απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού που έχασε το δρόμο για το μαιευτήριο και η γυναίκα γέννησε στο αμάξι

H Λόρεν Στρανκ από τη Φλόριντα και ο σύζυγός της, Νόα, λίγο πριν ξεκινήσουν για το μαιευτήριο -αφού τη Λόρεν την είχαν πιάσει οι πόνοι- ειδοποίησαν την φωτογράφο Στέφανι Νόους για τα ευχάριστα (η ίδια θα φωτογράφιζε το ζευγάρι στις πρώτες στιγμές του με το μωρό).

H Στέφανι έφτασε αμέσως στο σπίτι του ζευγαριού και το ακολούθησε στο δρόμο για το μαιευτήριο με το δικό της αυτοκίνητο.

Φτάνοντας στο μαιευτήριο, ο Νόα δεν βρήκε την σωστή είσοδο. Η Λόρεν του είπε να παρκάρουν κάπου αμέσως γιατί το μωρό δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

H φωτογράφος πάρκαρε το δικό της αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Το πλησίασε και μπόρεσε να καταγράψει καρέ-καρέ τις συγκλονιστικές στιγμές. Οι κινήσεις του ζευγαριού για να μπορέσουν να φέρουν στη ζωή το μωρό τους ήταν -από ένστικτο- συντονισμένες. Το μωρό απαθανατίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής του και η ψυχική ευφορία των γονιών του είναι έκδηλη.

Το μωρό πήρε το όνομα «Parker» εκ του «Park» (παρκάρω). Οι γονείς του θεωρούν ότι του ταιριάζει γάντι λόγω του... μέρους όπου γεννήθηκε.

«Μπορείτε να δείτε την έκφραση στο πρόσωπό μου. Ηταν μια στιγμή αγάπης αλλά και άγχους για το αν τα έκανα όλα καλά» δήλωσε ο ευτυχής μπαμπάς.

Η φωτογράφος Στέφανι Νόουλς μέσα από τις λεζάντες των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στο προφίλ της εταιρίας «Jaiden Photography» (στο δυναμικό του οποίου ανήκει η φωτογράφος) περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά της τη στιγμή που κατέγραφε τις μοναδικές στιγμές:

«Στις 12: 21 τα μεσάνυχτα, μια εκπληκτική μητέρα και ένας απίστευτος πατέρας έφεραν στη ζωή ένα μωρό στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου. Νιώθω δέος για την δύναμή τους, το γλυκό μωρό δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό ακόμα για να έρθει στον κόσμο και ο μπαμπάς του το βοήθησε να γεννηθεί μέσα σε λίγα λεπτά αφού πρώτα πάρκαρε το αμάξι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πόσο όμορφο ήταν που παρακολούθησα  και πώς ένιωσα που μπορούσα να το απαθανατίσω. Είμαι ερωτευμένη με αυτή την οικογένεια. Kαλωσόρισες γλυκό μωρό. (...) Το μωρό ήταν τόσο ήρεμο στην αγκαλιά της μητέρας του, τόσο χαρούμενο. Μετά από τον χαμό που έγινε πριν λίγο, αυτή η στιγμή ήταν τόσο γαλήνια. Θα το λέω συνέχεια. Πόσο φανταστικό ήταν αυτό και πόσο δυνατή αυτή η μαμά. (Απευθυνόμενη στις γυναίκες) Εχετε περισσότερη δύναμη από όση νομίζετε, περισσότερη ηρεμία από όση πιστεύετε ότι έχετε, περισσότερη δύναμη από όση μπορείτε να φανταστείτε...».