Αθήνα

13 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαπολύει κυνηγητό εναντίον του τρομοκρατημένου Θέμελη

ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι κόλπα κάνουν οι γυναίκες για να έλκουν ερωτικά τους άνδρες;

Στο αδιάκοπο παιχνίδι του έρωτα, πολλά είναι τα μυστικά και τα «δυνατά χαρτιά» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα δύο φύλα.

Στο αδιάκοπο παιχνίδι του έρωτα, πολλά είναι τα μυστικά και τα «δυνατά χαρτιά» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα δύο φύλα, για να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στην ανεύρεση ερωτικού συντρόφου.

Αυτή τη φορά, οι επιστήμονες έβαλαν στο μικροσκόπιο την επίδραση της γυναικείας φωνής στο ερωτικό παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

[adsense]

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Physiology & Behavior», οι γυναίκες διαθέτουν έναν έμφυτο μηχανισμό που αλλάζει τη φωνή τους συγκεκριμένες ημέρες του μήνα. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, οι ημέρες αυτές είναι οι πιο γόνιμες του κύκλου και η έμφυτη αυτή λειτουργία εξυπηρετεί αναπαραγωγικούς σκοπούς.

Όπως σημειώνουν οι ερευνητές, οι ορμονικές μεταβολές που παρατηρούνται καθ” όλη τη διάρκεια του κύκλου της περιόδου συνοδεύονται από αλλαγές στη φωνή της γυναίκας. Οι αλλαγές αυτές είναι μικρές, γίνονται όμως αντιληπτές υποσυνείδητα τόσο από τους άντρες όσο και από τις άλλες γυναίκες. Οι αλλαγές στη φωνή της πιο γόνιμες μέρες του κύκλου φανερώνουν πως η γυναίκα διανύει το ιδανικό αναπαραγωγικό στάδιο του μήνα.

Πώς επιδρούν όμως αυτές οι αλλαγές στους άντρες και στις άλλες γυναίκες;

Προκαλούν κυριολεκτικά ανατριχίλα και αυξάνουν τους παλμούς της καρδιάς. Παράλληλα, κάνουν τη γυναίκα πιο ελκυστική στα μάτια του άντρα.

Η νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πόσο εκπληκτικά προνοεί η φύση ώστε να διευκολύνει την ερωτική συνεύρεση και κατ” επέκταση τη διαδικασία της αναπαραγωγής κατά το στάδιο του κύκλου που η γυναίκα είναι πιο γόνιμη, άρα και πιο έτοιμη να τεκνοποιήσει.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, όχι μόνο οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες είναι σε θέση να εντοπίζουν τις μεταβολές στη φωνή. Αυτό συμβαίνει ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να εντοπίσει τον «ανταγωνισμό» μέσα στο πλήθος!

Πηγή

Μανούλες μην τρελένεστε
Ανέβασε τις απαιτήσεις και θα βρεις τον άντρα που σου αξίζει!
Απίστευτο: Εξαφανισμένος από το 1997 βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο χάρη στο Google Earth
Ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα για να φαίνεσαι νεότερη σε κάθε ηλικία
Μακελειό από ένοπλη επίθεση σε ντισκοτέκ στο Μεξικό – 15 νεκροί (vid)
H Κέιτ Μος αποκάλυψε το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα και κοστίζει λιγότερο από μισό ευρώ