
ΚΑΙΡΟΣ
Η κακοκαιρία «Λέανδρος» «χτύπησε» χώρα μας και η ψυχρή εισβολή σαρώνει ήδη τις βόρειες περιοχές της Ελλάδας.
Σύμφωνα με όσα είπε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, απόψε, αργά το βράδυ θα χιονίσει σε πολλές πεδινές περιοχές της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
«Θα έχουμε χιονοπτώσεις και στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ σήμερα, ενώ θα χιονίσει μέχρι και τη Θράκη σε πεδινές περιοχές. Η πυκνή χιονόπτωση θα οδηγήσει και σε χιονοστρώσεις στις περισσότερες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, έστω και πρόσκαιρα» ανέφερε ο κ. Καλλιάνος.
Δείτε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στην εκπομπή Live News:

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Και το τρίτο κύμα της κακοκαιρίας «Λέανδρος» – Χιόνια ακόμα και στην Αθήνα

Κακοκαιρία «Λέανδρος» – Σάκης Αρναούτογλου: Τη Δευτέρα θα χιονίσει και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής
