• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 12:47

Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

Προειδοποιεί ο Αρναούτογλου για τον καιρό το Σαββατοκύριακο: Έρχονται πολλά μποφόρ!

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποίησε με ανάρτηση του στο facebook για την ραγδαία μεταβολή που θα σημειώσει ο καιρός.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποίησε με ανάρτηση του στο facebook για την ραγδαία μεταβολή που θα σημειώσει ο καιρός.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, το βασικό συστατικό του καιρού των προσεχών ημερών θα είναι το κύμα καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα, φέρνοντας θερμοκρασίες έως και 40 βαθμών Κελσίου.

Την ίδια ώρα, όμως, θα αρχίσουν αν ενισχύονται οι άνεμοι, ενώ αναμένεται σημαντική ενίσχυση των βοριάδων το Σάββατο και, κυρίως, την Κυριακή.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου έχει ως εξής:

«Σημαντική θα είναι η ενίσχυση των βοριάδων το Σαββατοκύριακο και κυρίως την Κυριακή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) καθώς και στη Θράκη όπου τοπικά οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 Μποφόρ!

Βροχές δεν προβλέπονται τουλάχιστον μέχρι και τις 17 του μηνός και όσον αφορά στην προβλεπόμενη πορεία του υδραργύρου έως και λίγο μετά τον 15Αύγουστο δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά που σας έχω αναφέρει ήδη από την περασμένη κιόλας εβδομάδα και ισχύει το ποστ με το μετεωγραμμα ακριβώς πιο πάνω!»

Send this to a friend