Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Έλεγαν ότι έχω κάνει λιποαναρροφήσεις και εγώ είχα οξεία εκκολπωματίτιδα! (vid)

KIDSHUB

Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού: Διαγωνισμός Στιχουργικής για παιδιά

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού διοργανώνει διαγωνισμό σύνθεσης στίχων για όλα τα παιδιά.

Έναν διαφορετικό διαγωνισμό και μάλιστα για καλό σκοπό, έναν διαγωνισμό στιχουργικής για παιδιά διοργανώνει το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Στόχος είναι να προκύψουν τραγούδια σχετικά με τα δικαιώματα του παιδιού ενώ, γνωστοί καλλιτέχνες θα βοηθήσουν στη μελοποίησή τους.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό δημιουργίας στίχων εμπνευσμένων από τα δικαιώματα του παιδιού, στον οποίο το Δίκτυο καλεί όλα τα παιδιά να λάβουν μέρος.

Κάθε παιδί μπορεί να αντλήσει έμπνευση από κάθε ένα διαφορετικό δικαίωμα που περιλαμβάνεται στη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, να συνθέσει στίχους και να τους στείλει στο Δίκτυο, το οποίο θα αναλάβει τη μελοποίησή τους με τη βοήθεια των:

Τατιάνα Ζωγράφου, Άγγελος Αγγέλου, Μπάμπης Στόκας, Θοδωρής Παπαϊωάννου, Φοίβος Δεληβοριάς, Burger Project, Χρήστος Θηβαίος, Αντώνης Παπαθεοδούλου, Γιώργης Χριστοδούλου, Γιώργος Χαρωνίτης, Δημήτρης Μπασλάμ, Μαρία Παπαγεωργίου, Σαββέρια Μαργιολά, Γιώργος Γκώνιας, Αριστείδης Μάραντος, Dilema, Νίκος Ζούδιαρης, Σταύρος Σιόλας, Φωτεινή Βελεσιώτου και Κώστας Παρίσσης.

Οι στίχοι λοιπόν θα γίνουν τραγούδια και τα τραγούδια ένα συλλεκτικό βινύλιο για τα δικαιώματα του παιδιού, που θα κυκλοφορήσει με διαφορετικά εξώφυλλα φιλοτεχνημένα από γνωστούς εικονογράφους όπως ο Βασίλης Παπατσαρούχας, Μαρία Μπαχά, Μυρτώ Δεληβοριά, Ίριδα Σαμαρτζή, Χαρά Μαραντίδου, Αχιλλέας Ραζής και Ντανιέλα Σταματιάδη.

Δείτε σχετικά video με το Φοίβο Δεληβοριά στο KidsHub

Νέα μελέτη για αίθουσες: Η μάσκα και εξεαρισμός έχουν μεγαλύτερο όφελος από την απόσταση
Χαμός στο Πρωινό για Λιβάνη, Μαριαλένα, Σάκη: «Είναι ο κερατάς» – Η ατάκα Ουγγαρέζου (vid)
Ηλίας Μόσιαλος: Τι γνωρίζουμε για τον εμβολιασμό στα παιδιά
Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αποδοχής Αυτισμού από τη μητέρα του Γιάννη
Κραυγή αγωνίας: Ζητούν αναπνευστήρες από το Παίδων για να σωθούν νέοι άνθρωποι
Οι Thundercats γίνονται…ταινία!