Αθήνα

24 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

LIFESTYLE

Σοκάρει η Κίρα Νάιτλι: Βάζω περούκες γιατί τα μαλλιά μου πέφτουν

«Τα μαλλιά μου έπεφταν από το κεφάλι μου» αποκάλυψε η Κίρα Νάιτλι, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να φορέσει περούκα αφού η αλλαγή χρώματος για τους ρόλους της κατέστρεψαν τα μαλλιά της. Μιλώντας στο περιοδικό InStyle είπε: «Έχω βάψει τα μαλλιά μου σχεδόν σε κάθε απόχρωση για τις ανάγκες των ταινιών που έχω κάνει. Και αυτό μου έκανε τόσο […]

«Τα μαλλιά μου έπεφταν από το κεφάλι μου» αποκάλυψε η Κίρα Νάιτλι, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να φορέσει περούκα αφού η αλλαγή χρώματος για τους ρόλους της κατέστρεψαν τα μαλλιά της.

Μιλώντας στο περιοδικό InStyle είπε: «Έχω βάψει τα μαλλιά μου σχεδόν σε κάθε απόχρωση για τις ανάγκες των ταινιών που έχω κάνει. Και αυτό μου έκανε τόσο κακό, που κάποια στιγμή τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν από το κεφάλι μου».

«Έτσι, τα τελευταία πέντε χρόνια χρησιμοποιώ περούκες στις ταινίες μου και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ στα μαλλιά μου» συμπλήρωσε η βραβευμένη ηθοποιός ενώ τόνισε ότι το γεγονός ότι έγινε μητέρα την βοήθησε να αποκτήσει πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Η Κίρα γέννησε την κόρη της πριν από ένα χρόνο και αποκάλυψε ότι μετά τη γέννα τα μαλλιά της έγιναν πιο δυνατά και πιο πλούσια.

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)
MasterChef – Διονύσης: Έκανα πολλά λάθη – Ήθελα να κερδίσει η Μαργαρίτα! (vids)
Φάρμα τελικός: Νικητής ο Κώστας Γκρέκας!
Φάρμα: «Μόλις τσιμπήσεις το έπαθλο να δεις πως θα σε ψάχνει η Κατσογρεσάκη»-«Ποιος χε@@ γι’ αυτήν» (vid)
Φάρμα: Αποκάλυψη Γκρέκα! «Υπήρχε βοήθεια ενώ δεν έπρεπε στον ημιτελικό – Έπαιζα μόνος εναντίον 4» (vid)
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα αμφιβολίες αλλά το έκανα το εμβόλιο – Έχω ένα ελαφρύ μούδιασμα μέχρι τα δάχτυλα