Αθήνα

7 oC

σποραδικές νεφώσεις

Το... γαργαλιστικό παρασκήνιο του χωρισμού Πιτ-Τζολί: Οι καβγάδες τα παιδιά και οι διαφορές

Το... γαργαλιστικό παρασκήνιο του χωρισμού Πιτ-Τζολί: Οι καβγάδες τα παιδιά και οι διαφορές

Την πρώτη του δήλωση μετά από την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί έκανε ο Μπραντ Πιτ.

«Με λυπεί πολύ αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που αξίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο ηθοποιός στο People.

«Το διαζύγιο είναι το απόλυτο σοκ», ανέφερε στο περιοδικό πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Εχουν περάσει τον περισσότερο καιρό χωριστά φέτος, παρόλα αυτά όμως είναι σοκ. Μόλις γιόρτασαν την επέτειό τους μαζί», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στα μέσα Ιουλίου, πριν από τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, αν και πηγή του People ανέφερε ότι ο Πιτ πήγε πολλές φορές φέτος στη Γαλλία, γιατί καβγάδιζαν.

Κάποιες φορές, συγκρούονταν για θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Πάντα είχαν διαφωνίες σε ό,τι αφορούσε την πειθαρχία των παιδιών», είπε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήταν πάντα πιο αυστηρός, καθώς ήθελε να τα έξι τους παιδιά να ακολουθούν κανόνες. «Κάποιες φορές εκνευριζόταν και φώναζε στα παιδιά», συμπλήρωσε η ίδια πηγή του People. «Η Αντζελίνα είχε πιο χαλαρή αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Σίγουρα ποτέ δεν φωνάζει», ανέφερε ακόμη.

Ποιο λόγο όμως επικαλείται η Αντζελίνα στα επίσημα χαρτιά; Στην αίτηση διαζυγίου που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει επισημάνει το κουτάκι που γράφει «irreconcilable differences», σε ελεύθερη απόδοση « αγεφύρωτες διαφορές».

aitisi

Για να δείτε την αίτηση διαζυγίου πατήστε ΕΔΩ

Send this to a friend