Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

Aκατάλληλο για ανηλίκους και… καρδιακούς! Νέες ακυκλοφόρητες ολόγυμνες φωτογραφίες της Emily Ratajkowski

Μετά από την sold out έκδοση φωτογραφιών της «εκρηκτικής» και πανέμορφης Emily Ratajkowski από τον Jonathan Leder, η Imperial Publishing μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο με τίτλο “Unseen Ratajkowski”, που περιλαμβάνει 32 εικόνες που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2012 στο Woodstock της Νέας Υόρκης, λίγο πριν η Ratajkowski γίνει γνωστή και η δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών έχει κάνει έξαλλη την καλλονή.

Η φωτογράφιση έγινε σε ένα σπίτι στη Nέα Υόρκη, για ένα «καλλιτεχνικό αφιέρωμα» σε περιοδικό, ωστόσο τρία χρόνια αργότερα, ο Leder συμπεριέλαβε ορισμένες από αυτές τις σέξι φωτογραφίες στο λεύκωμα του με τίτλο «Leder/Ratajkowski», θέλοντας προφανώς να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο την φήμη που έχει αποκτήσει το μοντέλο.

H 25χρονη επισημαίνει ότι δεν έδωσε την άδειά της ούτε πληρώθηκε για τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τη φύση της συμφωνίας της με τον γνωστό φωτογράφο. Συμπληρώνει δε ότι η δημοσίευση αυτού του υλικού χωρίς τη συγκατάθεσή της παραβιάσει όλα όσα πρεσβεύει η ίδια, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος των γυναικών να επιλέγουν οι ίδιες πού και πώς θα μοιραστούν τη σεξουαλικότητα και τα σώματά τους.

Send this to a friend