• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 20:27

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Το χρήμα από το πορνό δεν είναι εύκολο», λένε 4 διάσημες πορνοστάρ, που λένε πόσο απαιτητικό είναι το επάγγελμά τους! (vid)

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα στούντιο της πορνοβιομηχανίας είναι ατελείωτα όργια… κι εγώ αυτό νόμιζα πριν μπω σε αυτό το χώρο. Δεν είναι καθόλου έτσι όμως», λέει η δημοφιλής πορνοστάρ Ασιατικής καταγωγής Asa Akira, περιγράφοντας τις δυσκολίες του επαγγέλματός της.

Πίσω από τις κάμερες, οι πρωταγωνίστριες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ενηλίκων είναι κανονικοί άνθρωποι, με προβλήματα, και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν ακριβώς με την εργασία τους, η οποία σύμφωνα με αυτές είναι εξαιρετικά απαιτητική, χωρίς μάλιστα να «πληρώνει» τόσο καλά.

«Κατ' αρχάς, τα χρήματα που βγάζεις ως πορνοστάρ δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσα πολλά, όσα νομίζει ο περισσότερος κόσμος», εκμυστηρεύεται η Asa Akira.

«Έχουν την εντύπωση ότι η βιομηχανία του πορνό είναι βιομηχανία δισεκατομμυρίων αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να πληρώνεις μόνο σου για ασφάλεια ζωής, δεν έχεις καθόλου προνόμια. Μόνο για εξετάσεις που πηγαίνω κάθε δύο εβδομάδες χρειάζομαι 150 δολάρια. Μετά είναι και η προσωπική περιποίηση, η οποία είναι εξαιρετικά απαιτητική. Χρειάζεσαι 50 δολάρια για τα νύχια, ή για τα extensions στα μαλλιά ή για το οτιδήποτε», συμπληρώνει η Asa Akira.

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα στούντιο της πορνοβιομηχανίας είναι κοκαΐνη και ατελείωτα όργια... Ότι έρχεσαι 3 το μεσημέρι στη δουλειά, και φεύγεις όποτε θες. Κι εγώ αυτό νόμιζα πριν μπω σε αυτό το χώρο. Δεν είναι καθόλου έτσι όμως», καταλήγει η Asa Akira.

Η αφρομαερικανίδα Nikki Darling από μεριά της δηλώνει ότι «το να καταφέρνεις μπροστά από ένα συνεργείο με κάμερες και ανθρώπους να κάνεις τις κινήσεις του σώματος σου να φαίνονται όμορφες κατά τη διάρκεια της πράξης, είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Send this to a friend