Αθήνα

 

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

6314122 scaled 1
Συγκλονίζει ο Γιάννος Παπαντωνίου: «Δεν είναι πολύ μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού»
grammeli1701

LIFESTYLE

Αφροδίτη Γραμμέλη για Πεφτίτση: «Είμαι σε σοκ! Πότε θα πάψει η τηλεόραση να χρησιμοποιεί τη Δανάη Μπάρκα ως παράδειγμα γυναίκας για το σώμα της;»

Στο τραπέζι της συζήτησης του Πρωινό έπεσε η σκληρή επίθεση που έκανε η Κατερίνα Πεφτίτση κατά της Δανάης Μπάρκα σχολιάζοντας τον σωματότυπό της. Η Αφροδίτη Γραμμέλη κι η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής άσκησαν δριμεία κριτική στην Κατερίνα Πεφτίτση για όσα είπε και για τη φράση: «Είμαι χοντρή και μπορώ να λέω ό,τι θέλω».

«Το ότι είμαι χοντρή και μπορώ να λέω ό,τι θέλω, θεωρώ ότι είναι τόσο λάθος που παίρνει τις διαστάσεις του απίστευτου. Το άκουσε και μετά επιμένει και το ξαναλέει. Διαβάζω εδώ σε συνεντεύξεις ότι έλεγε πως πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε εκφράσεις σαν αυτές και να ανακατευόμαστε με τα κιλά και τις διαστάσεις των άλλων. Επειδή λέει ότι είμαι χοντρή, της δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει με αυτές τις εκφράσεις έναν άνθρωπο, που δεν της έχει δώσει το δικαίωμα. Άκου να δεις ασυναρτησία και πόσο εγωκεντρικό είναι να λες ότι εγώ είμαι χοντρός και μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Με ποιο δικαίωμα; Το πήρε από μόνη της κι έχουμε την πλήρη αναστροφή των ρόλων.

Εκεί που προσπαθούμε να μην κρίνουμε τους ανθρώπους βάσει της εξωτερικής τους εμφάνισης και τους βάρους τους, έρχεται κάποια και λέει ότι εγώ θεωρώ ότι μου δίνει το δικαίωμα να τοποθετούμαι για τον οποιονδήποτε και να χαρακτηρίζω με χαρακτηρισμούς που αν αφορούσαν τον εαυτό μου θα φώναζα δικαιολογημένα.» είπε ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει ότι η Κατερίνα Πεφτίτση προσπάθησε να ανασκευάσει.

«Η επιλογή της κ. Μπάρκα να έχει περιττά κιλά δεν νομιμοποιεί σε καμία  περίπτωση την αγένεια γιατί η ευγένεια και το τακτ στον δημόσιο λόγο είναι επιβεβλημένη, η οποία φαίνεται ότι είναι πολύ «λιπαρή» στους τρόπους της. Αυτό δεν έχει να κάνει με τα κιλά.» σχολίασε η Άρια Καλύβα.

«Εγώ είμαι σε σοκ πραγματικά. Η κα. Πεφτίτση βγαίνει μετά από 3-4 χρόνια που προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο για να μας πει ότι το πρόβλημα ήταν να μη βρίζουν οι αδύνατοι τους χοντρούς; ότι ένας άνθρωπος που έχει παραπάνω κιλά νομιμοποιείται να λέει ό,τι γουστάρει, ενώ ένας άνθρωπος που δεν έχει κιλά πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τον άνθρωπο που έχει κιλά. Είναι λάθος όλο αυτό από το Α έως το Ω της κας. Πεφτίτση κι είναι προσβλητική κι απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό. Εκτίθεται.

Επιτέλους πότε θα σταματήσει η ελληνική τηλεόραση να χρησιμοποιεί την κα. Δανάη Μπάρκα ως ένα παράδειγμα μίας γυναίκας για το σώμα της είτε για να υπερασπιστούμε κάποια πράγματα είτε γιατί η χυδαιότητα επιβάλλει να χρησιμοποιούν κάποιοι άνθρωποι την επιλογή της κας. Μπάρκα να είναι όπως γουστάρει. Ντρέπομαι για αυτό που ακούστηκε ως άνθρωπος… Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τον όρο ντουλάπα για να σχολιάσεις ένα σώμα. Βρε Κατερίνα σε υπερασπιστήκαμε τα προηγούμενα χρόνια για να αποφύγουμε αυτά τα ατοπήματα» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

<>

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

daliani asximi

12/02/2025 | 10:00

Η Δαλιάνη αποκάλυψε τους όρους που είχε υπογράψει στη «Μαρία, την άσχημη»: «Απαγορευόταν και να αρρωστήσω»

12/02/2025 | 09:50

Τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Να απελευθερώσει όλους τους Ισραηλινούς ομήρους ως το Σάββατο αλλιώς… κόλαση

12/02/2025 | 09:40

Ενίσχυση Κεφαλαιαγοράς: Θέσπιση του «μυστικού πελάτη» για επιτόπιο έλεγχο σε τράπεζες, ασφαλιστικές και επενδυτικές εταιρείες
gaza 3 1

12/02/2025 | 09:30

Πώς παραβιάζεται η εκεχειρία στη Γάζα

12/02/2025 | 09:23

Θεσσαλονίκη: Πίτμπουλ ξέφυγε από αυλή & δάγκωσε 20χρονο

12/02/2025 | 09:21

Σεπόλια: Συνελήφθη φύλακας σιδηροδρομικής διάβασης επειδή δεν κατέβασε τις μπάρες – Κινδύνευσε οδηγός δικύκλου με παράσυρση
taxi 1

12/02/2025 | 09:20

ΣΑΤΑ: 24ωρη απεργία στα ταξί της Αττικής στις 19 Φεβρουαρίου – Τα αιτήματά τους

12/02/2025 | 09:10

Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να επενδύσουν περισσότερα στην άμυνά τους

12/02/2025 | 09:08

Κ. Παπαζάχος: Ο κόσμος δεν έπρεπε να φύγει από τη Σαντορίνη – Ανησυχία για την «κόπωση κινδύνου»
ocalan scaled e1739343340170

12/02/2025 | 09:07

Bloomberg: H Τουρκία ετοιμάζεται για ιστορική ειρήνη με τους Κούρδους του ΡΚΚ

12/02/2025 | 09:00

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά για το παρασκήνιο με τη Δάφνη Μπόκοτα: «Δηλαδή χαζοί είμαστε;»

12/02/2025 | 08:50

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Παρασκευή, η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται στα ίδια επίπεδα – Τι συνιστούν οι ειδικοί
pexels joshsorenson 1154510 scaled 1

12/02/2025 | 08:40

Καιρός: Άστατος στα δυτικά, επιστρέφει ο χειμώνας το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση

12/02/2025 | 08:30

Συντάξεις: Διορθώνει ο ΕΦΚΑ τα λάθη στις κρατήσεις της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων – Έγιναν με τις παλιές κλίμακες

12/02/2025 | 08:20

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η ΕΚΤ να αξιολογήσει τον αντίκτυπο των συγκρούσεων στη σταθερότητα των τιμών – Να μην αποφασίσει μόνη για το «ψηφιακό ευρώ»
adrianou
Άννα Αδριανού σε συγκλονιστική εξομολόγηση: «Πολλές φορές έπαιρνα τηλέφωνο σε αυτόν τον αριθμό, μέχρι που ακυρώθηκε»
klavdia tiganouria
Ζωή Τηγανούρια για Eurovision: «Διεθνές πανηγύρι, κακή η απόπειρα να στείλουμε κάτι που μοιάζει με παραδοσιακό»
amoutzas
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Γιώργο Αμούτζα: «Μπορείς να μου πεις γιατί πήγες στο J2US;»
screenshot 11
Καίτη Γκρέυ: Τι περιέχει η διαθήκη της και ποιος είναι ένας από τους κληρονόμους της περιουσίας της;
nika102
Αλεξάνδρα Νίκα: Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού για το ατύχημα της νύφης του
screenshot 22
Νίνο: Τα μηνύματα που «καίνε» πρώην σύντροφό του – «Που τον ξέρεις; Ποιος είναι αυτός;»