Αθήνα

9 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Αγγελική Νικολούλη: H σκοτεινή ανάρτηση για τη μητέρα της! «Άλλο ένα μακρύ τούνελ…»

Η Αγγελική Νικολούλη βιώνει δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό η, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Η Αγγελική Νικολούλη βιώνει δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό η, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Να πούμε ότι αιτία ήταν μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών στον Πύργο που έκανε λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Τα συμπτώματα, όμως, συνέχισαν να την ταλαιπωρούν και ύστερα από επιμονή της δημοσιογράφου η ασθενής μεταφέρθηκε στο Ρίο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή.

Μέσα από την εκπομπή της, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό πως ο κίνδυνος είχε περάσει και είχε ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, δηλώνοντας πως νιώθει πολύ τυχερή, ενώ έριξε και το “καρφί” της για τα άλλα νοσοκομεία που “τους πετάνε σαν τα σκυλιά”.

Η Αγγελική Νικολούλη πηγαινοέρχεται στο Ρίο, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται ακόμα και σήμερα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Η ανάρτηση που έκανε η Αγγελική Νικολούλη…

View this post on Instagram

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) on

Send this to a friend