Αθήνα

 

16 oC

ψιχάλες

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

xristos kougias 17 3 2025
Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»
screenshot 20

LIFESTYLE

Αγορίτσα Οικονόμου για Χρήστο Μάστορα: «Ήταν καταπληκτικός, διαβασμένος, ταπεινός και στην ώρα του»

Την Αγορίτσα Οικονόμου υποδέχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους ρόλους της και τον Χρήστο Μάσττορα που υποδύθηκε τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω».

«Εγώ μεταμορφώνομαι πολλές φορές, οπότε δεν μου χτύπησε άσχημα ότι μεταμορφώθηκα. Και στο «Παρτάλι» έκανα μία γυναίκα 10-15 χρόνια μεγαλύτερη. Και στο θέατρο έχω ενσαρκώσει τη γιαγιά, οπότε δεν ήταν κάτι που το είδα και με ταρακούνησε. Αν το έβλεπα για πρώτη φορά, μπορεί να μου φαινόταν περίεργο, δεν ξέρω.» ανέφερε η Αγορίτσα Οικονόμου.

«Την ταινία «Υπάρχω» την είδαμε πρώτη φορά σε μία προβολή που έγινε για όλους τους συντελεστές. Και ήταν πάρα πολύ συγκινητικά. Ο Χρήστος ήταν καταπληκτικός. Έλεγε μία φίλη παλιά: αν φτουράει κάπου, φτουράει παντού. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Ήταν διαβασμένος, στην ώρα του, ταπεινός, ήταν εκεί για ό,τι του πει ο Τσεμπερόπουλος και στο μεταξύ μας στις πρόβες δεχόταν να δοκιμάσουμε νέα πράγματα. Εγώ στη θέση του δεν ξέρω αν θα ήμουν τόσο άνετη… Άνετη με την έννοια να δοκιμάζω, εκτεθώ, να κάνω κ.λ.π… Χάρηκα πάρα πολύ που τον γνώρισα και συνεργαστήκαμε» είπε παρακάτω η Αγορίτσα Οικονόμου.




Ροή Ειδήσεων

fc13423f62c93dc0b27e2723beeb8068

27/03/2025 | 23:07

Απόλυτο έλεγχο στις επενδύσεις στην Ουκρανία απαιτούν οι ΗΠΑ – Πετάνε έξω την ΕΕ

27/03/2025 | 22:56

Άγγελος Διονυσίου: «Η περιουσία που μας άφησε ο πατέρας μου είναι τα τραγούδια και το όνομά του, τίποτα άλλο»

27/03/2025 | 22:47

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει επαφή με το περιβάλλον και αντιδρά, ο γιατρός λέει ότι είναι στο χέρι του» λέει η Σάντρα Βουτσά
estiatorio

27/03/2025 | 22:26

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο στην Αθήνα: Έμφραγμα και κάταγμα στον αυχένα

27/03/2025 | 22:10

Τζόκερ 27/3/25: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Τα νούμερα που κερδίζουν

27/03/2025 | 22:07

Χαμόγελο του Παιδιού: Bρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της η 15χρονη Αλεξάνδρα
screenshot 30

27/03/2025 | 22:01

Έχω αλβανικό δίπλωμα, νομίζω πως έτρεχα, λέει ο οδηγός του ΙΧ για το τροχαίο στην Ποσειδώνος

27/03/2025 | 21:41

Η Γροιλανδία ετοιμάζει κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας και αντιδρά στις πιέσεις Τραμπ για προσάρτηση

27/03/2025 | 21:37

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με «ένωναν» με τον τότε σύντροφο μου και έβλεπες το δέντρο αλλού και τον κάδο σε άλλη θέση»
xrwma elise

27/03/2025 | 21:28

Ο Τραμπ αποσύρει την υποψηφιότητα της Ελίζ Στεφάνικ για τη θέση της πρέσβειρας στον ΟΗΕ

27/03/2025 | 21:16

Εβελίνα Παπούλια: Η χειρόγραφη ευχή στον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά το περιστατικό με την επίδειξη των γεννητικών οργάνων του

27/03/2025 | 21:06

Κάθειρξη 25 ετών σε 64χρονο που βίασε την 7χρονη ανιψιά του και την τράβηξε φωτογραφίες
screenshot 25

27/03/2025 | 20:58

Ζελένσκι: Ο Πούτιν θέλει να διχάσει την Ευρώπη και τις ΗΠΑ – Η Ουάσινγκτον αλλάζει συνεχώς τους όρους της συμφωνίας για τα ορυκτά

27/03/2025 | 20:50

Chase – Τα ‘χασε η Μαρία Μπεκατώρου με την μεγάλη τους επιτυχία: «Το βλέπουμε δεύτερη φορά;»

27/03/2025 | 20:34

Εξερράγη η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπήκε κανείς στο σπίτι σου να σου πει τι να κάνεις;»
karkaspimpilas
Ο Γιώργος Καρκάς μετά την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα: «Εξευτελισμένος, εγωπαθής, κοινωνιοπαθής, νάρκισσος»
screenshot 1
Σπύρος Μπιμπίλας στη δίκη Φιλιππίδη: «Ο Γιώργος Καρκάς χρησιμοποιείται ως μάρτυρας υπέρ του Πέτρου, του είχα κάνει πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης»
1d8a2960 1
Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν πληρούσα τις βιολογικές προϋποθέσεις της γυναίκας για τη μητρότητα»
screenshot 12
Χάρης Βαρθακούρης: Μας πήρε οικογενειακώς η μπάλα, δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε στο μάτι ή τη γλωσσοφαγιά
screenshot 17
Λένα Δροσάκη για Φιλιππίδη: «Του είπα “άντε γ…σου, μη με ξαναπάρεις» – Η αναφορά στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
parelasitiletheasi
Τηλεθέαση: Η παρέλαση έριξε τις πρωινές εκπομπές στα μονοψήφια