Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πέτρος Φιλιππίδης: «Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του ηθοποιού

LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ μένει έγκυος; – Η έκκληση για βοήθεια και το αποτέλεσμα

Το μεγάλο βήμα προσπαθεί να κάνει η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να μείνει έγκυος.

Δείτε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή – Συμμαχία Νικηφόρου και Ασημίνας

Μετά την απόδοση της δικαιοσύνης, το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει μία νέα και μεγάλη αρχή στη σχέση τους. Όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα επεισόδια, η Ελένη και ο Λάμπρος κάνουν υπερπροσπάθειες για να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί.

Τα τελευταία γεγονότα στην φυλακή έχουν δημιουργήσει μεγάλο φόβο στην πρωταγωνίστρια. Η αναγκαστική της άμβλωση της άφησε μεγάλο πόνο για το παιδί που χάθηκε, αλλά και μεγάλο άγχος, σχετικά με εάν θα μπορέσει να ξανά κάνει παιδιά. Όπως είχε αναφέρει και στον Λάμπρο, φοβάται πολύ μήπως αυτή η επίπονη διαδικασία της άφησε κάποιο πρόβλημα…

Παρατηρώντας τη δύσκολη αυτή κατάσταση με τις αδελφές της, συνειδητοποιεί πως η μόνη λύση, είναι να φέρει ένα παιδί στον κόσμο, για να δώσει χαρά στο σπίτι. Έτσι, η Ελένη συνειδητοποιεί πως η στιγμή για να μείνει έγκυος έφτασε στις Άγριες Μέλισσες και οι προσπάθειες με τον Λάμπρο ξεκινούν. Όλα βαίνουν καλώς, με το επιθυμητό αποτέλεσμα να αργεί πολύ.

Έτσι, σύμφωνα με το TiVi, η Ελένη απευθύνεται στην αγαπημένη της Ρίζω, προκειμένου να βρει μια λύση στο πρόβλημά της. Της ζητάει να την εξετάσει, με τον φόβο μήπως δεν είναι ικανή να φέρει άλλο παιδί στον κόσμο, πέρα από το πρώτο που θέλησε να γεννήσει, αλλά το στερήθηκε. Η Ρίζω την υποδέχεται με μεγάλη χαρά και την εξετάζει προσεκτικά.

Η Ελένη προσπαθεί να μείνει έγκυος και ζητάει βοήθεια στις Άγριες Μέλισσες

Τα νέα είναι χαρούμενα για όλους. Η Ελένη μπορεί να μείνει έγκυος, στις Άγριες Μέλισσες, καθώς είναι υγιέστατη. Η είδηση αυτή δίνει απίστευτη χαρά στο ζευγάρι, το οποίο παίρνει μια δόση ελπίδας, μπροστά σε όλα αυτά που ακολουθούν στη συνέχεια…

πηγή: youfly

Απαντά η Θεοδώρα Βουτσά για την κόντρα μεταξύ Σάντρας και τη μητέρας της: «Λέγονται πολλά που τραβάνε την προσοχή σε ψεύδη»
Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα: «Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή»
Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτοί είναι οι 4 ήρωες που πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια – Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο φέτος
Ουγγαρέζος για το κράξιμο στον Chris Σταμούλη: «Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος, και σας το εύχομαι να μην το μάθετε ποτέ αδέλφια μου…» (ΕΙΚΟΝΑ)
Φρίκη: Στο ισπανικό Masterchef μαγείρεψαν ζωντανή σμέρνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: «Αντέδρασα αμέσως και ανοιχτά με όποιο κόστος, ψυχικό, καλλιτεχνικό αλλά και οικονομικό»