Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στριμώχνει ξανά τη Δρόσω - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα έχει νέες εντάσεις ανάμεσα στους κεντρικούς χαρακτήρες.

Το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα έχει νέες εντάσεις ανάμεσα στους κεντρικούς χαρακτήρες.

Η Ελένη εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και επιτίθεται στο Νικηφόρο για τα όσα έχει υποστεί η αδερφή της, Ασημίνα από τη μητέρα του. Ο Κωνσταντής πλησιάζει ξανά ερωτικά τη Δρόσω, ενώ κάνει την εμφάνισή της και η Σμαρώ που θα φέρει τα πάνω κάτω στο μικρό χωριό του Θεσσαλικού κάμπου.

Άγριες Μέλισσες – Πέμπτη 23 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 61: Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν αλλά η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια, προς έκπληξη όλων.  Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά.

Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει. Θα δεχτεί ο Δούκας ν’ ακολουθήσει το σχέδιό του; Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Θα υπερισχύσουν τα αισθήματά του για την Ελένη ή το ηθικό χρέος απέναντι στη γυναίκα του; Η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για μια ακόμα φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Θα ξαναζήσει τις ίδιες στιγμές που έζησε με τον Σέργιο, τη νύχτα του γάμου του; Η Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού, έρχεται στο χωριό, μόνο που η παρουσία της εκεί θα ξεσηκώσει μεγάλους μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη.

Send this to a friend