• Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
  • 02:41

Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά, αλλά... (ΒΝΤΕΟ)

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα, αφού οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών και η πλοκή εξελίσσονται ραγδαία, κρατώντας το κοινό.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα, αφού οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών και η πλοκή εξελίσσονται ραγδαία, κρατώντας το κοινό.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον δημόσιο διασυρμό της Βιολέτας, ο οποίος έχει εμπνευστεί και οργανωθεί από τον Κωνσταντή, προκειμένου να την εκδικηθεί για τα λόγια και την απόφασή της να τον διώξει προσωρινά από το καφενείο της.

Η Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) θα αναγκαστεί, έπειτα από την παγίδα του Σεβαστού, να κυκλοφορήσει γυμνή στους δρόμους του χωριού, κάτι που θα της κοστίσει τόσο πολύ που θα την οδηγήσει σε μια παρανοϊκή ενέργεια…

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινάνε αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου.

Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια; Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ ’εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη.

Send this to a friend