Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: Να γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος – Η ρήτρα για τα μισά λεφτά στο συμβόλαιο (vid)

LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος γίνεται ο «εφιάλτης» για τους Σεβαστούς

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο φέρνει ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Ο φόνος από το… 1920 που θα γίνει η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών
Άγριες Μέλισσες: Αυτό που σοκάρει το Νικηφόρο και τινάζει τα πάντα στον αέρα

Φαίνεται πως ο μικρός Σέργιος έχει ακόμη να περάσει πολλά δεινά στις Άγριες Μέλισσες, με το δικαστήριο να παίρνει την μεγάλη απόφαση για τη ζωή του.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, με τον χειρότερο τρόπο. Η Δρόσω κατάφερε να κάνει την αδελφή της να επιστρέψει στο Διαφάνι. Μόνο που αυτή τη φορά δε θα έχει καμιά από τις δύο το παιδί.

Τα λόγια της “Αν δεν έχω εγώ τον μικρό, δε θα τον έχεις ούτε εσύ”, επαληθεύτηκαν θριαμβευτικά. Η Δρόσω απείλησε την Ασημίνα πως, εάν δεν επιστρέψει, τότε όλοι θα μάθουν το ένοχό της μυστικό. Ένα μυστικό που θα σταθεί η αφορμή για να έρθει η οριστική ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά και στις σχέσεις Σεβαστών και Σταμίριδων.

Η επιμέλεια και οι αντιδράσεις

Ο μικρός Σέργιος οδηγείται στο δικαστήριο, με τους Ασημίνα και Νικηφόρο να παλεύουν με νύχια και με δόντια για την επιμέλειά του, στις Άγριες Μέλισσες. Δυστυχώς -για τις αδελφές Σταμίρη-, ο Νικηφόρος έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια του. Ζει σε ένα καλύτερο σπίτι, υπάρχουν περισσότερα άτομα για την φροντίδα του παιδιού και είναι καλύτερα οικονομικά.

Επιπλέον, για να μην αλλάξει περιβάλλον ο μικρός Σέργιος στις Άγριες Μέλισσες, το δικαστήριο αποφασίζει η επιμέλεια να περάσει στα χέρια του Νικηφόρου. Σύμφωνα με το TV24, η Ασημίνα θα μπορεί να βλέπει τον γιο της μόνο μία φορά την εβδομάδα. Αυτό θα γίνεται με την παρουσία του Νικηφόρου ή και χωρίς (αναλόγως με το πως θα συμφωνήσει το ζευγάρι, μέσω διαλόγου).

Αυτό ξεσηκώνει μία θύελλα αντιδράσεων. Ο μικρός Σέργιος δε δέχεται την απόφαση της επιμέλειας και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο μικρός χάνει τον έλεγχο, φωνάζει και ξεσπάει πως θέλει την μητέρα του. Τα βάζει με τους Σεβαστούς, κατηγορώντας τους πως εκείνοι ευθύνονται που έχασε την μητέρα του.

 

Τότε, οι Σεβαστοί αποφασίζουν να πάρουν το μέρος της Ασημίνας, στηρίζοντάς τη με κάθε δυνατό τρόπο. Διαφωνούν με τα όσα αποφάσισε το δικαστήριο και αποφασίζουν ο μικρός Σέργιος να βλέπει και την μητέρα του, στις Άγριες Μέλισσες. Μία κατάσταση που θα οδηγήσει τον Νικηφόρο στα όριά του. Πώς θα αντιδράσει στη συνέχεια;

πηγή:youfly

Survivor: Να γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος – Η ρήτρα για τα μισά λεφτά στο συμβόλαιο (vid)
Σπύρος Μπιμπίλας: Όταν είσαι στα 65 και έχεις κάνει σεξ με 40 άτομα, είναι πάρα πολύ λίγοι
Survivor – Τριαντάφυλλος: Αν με αγαπάει ο κόσμος, να μη με στηρίξουν για να φύγω – Δεν θέλω να γίνω Σαλαγκούδη
Λίτσα Πατέρα: Χαμός με την πρόβλεψη που έκανε στο Πρωινό για τη Μεγάλη Τρίτη (vid)
Ξεσπά η Βούλα Χατζηχρήστου κατά Μάκη Δελαπόρτα: «Είναι μεγάλο ψέμα, πλάθει ιστορίες, ο Χατζηχρήστος με τον Βέγγο δεν ήταν τσακωμένοι»
Survivor: Έκλαιγε με λυγμούς η Μαριαλένα – Η μπλε ομάδα αποφάσισε χωρίς αυτήν (ΒΙΝΤΕΟ)