Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ: Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο κανάλι με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η Αθηνιώτου που καταστρέφει τον Δούκα

Η Ματίνα Αθηνιώτου ήρθε στις Άγριες Μέλισσες για να βοηθήσει την Ελένη και να καταστρέψει τον Δούκα!

Δείτε επίσης

Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: Θα γίνουν τρεις φόνοι – Θα γίνει χαμός! (vid)

Μία πολύ ισχυρή γυναίκα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Ματίνα Αθηνιώτου θα εμφανιστεί στις Άγριες Μέλισσες, ως από μηχανής θεός, δίνοντας τη χαριστική της βολή στον Δούκα. Πίσω από αυτή κρύβεται η Ελένη Σταμίρη, η οποία ζητάει την βοήθειά της για να αντιμετωπίσει τον “άρχοντα του κάμπου”.

Η Λενιώ μεταφέρθηκε στην πόλη για να βρει τον Αθηνιώτη, γνωστό εκδότη και δημοσιογράφο. Εκείνος είχε αναλάβει την δημοσιογραφική κάλυψη του Μάνου Βόσκαρη, περιγράφοντας αναλυτικά στις εφημερίδες του τον τρόπο που έδρασε και το πόσο κακοποίησε τις γυναίκες που βρέθηκαν στο δρόμο του.

Η Ελένη είχε την ελπίδα πως αυτό θα συμβεί ξανά. Αναζητώντας τον Αθηνιώτη, συναντάει την Ματίνα, η οποία της αποκαλύπτει πως εκείνη είναι η δημοσιογράφος που ψάχνει, στις Άγριες Μέλισσες. Υπογράφει με το όνομα του πατέρα της, καθώς μια γυναίκα δε θα μπορούσε να έχει λόγο εκείνη την εποχή, ειδικά στα μέσα μαζική ενημέρωσης.

Οι δύο γυναίκες θα συμμαχήσουν για το καλό του συνεταιρισμού, αλλά και του Διαφανίου. Ο Δούκας, όσο αποκτά δύναμη, τόσο επιβάλλεται αρνητικά στο χωριό και τους συμπολίτες του. Η Ελένη θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια που επικρατεί, αμαυρώνοντας το όνομά του. Ακολουθώντας τα βήματα του Μιλτιάδη, αποφασίζει να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Η Ματίνα Αθηνιώτου είναι η δημοσιογράφος που θα “κάψει” τον Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες, με το δημοσίευμά της. Φυσικά, εμπόδιο σε αυτό θα πάρει μέρος και ο Νικηφόρος, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

πηγή:youfly.gr

Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ: Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο κανάλι με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της
Λιάγκας για Θεοφάνους: «Μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως… Μου έστειλε ένα έντονο μήνυμα» (BINTEO)
Τριαντάφυλλος: Υπέγραψε ήδη συμβόλαιο για τη νέα του συνεργασία (BINTEO)
Σοφία Μαργαρίτη: Δεν μπορώ να δουλέψω μετά το Survivor λόγω τραυματισμού – Δεν μπορώ ούτε να μετακινηθώ με ευκολία (vid)
ΜasterChef: Χαμός στη Μυτιλήνη για την υποδοχή της Μαργαρίτας (ΒΙΝΤΕΟ)