Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Άγριες Μέλισσες: Πώς ευχήθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου χρόνια πολλά στον «Δούκα Σεβαστό»

Η Κατερίνα Διδασκάλου με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον τηλεοπτικό της σύζυγό Δούκα Σεβαστό που υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης.

Η Κατερίνα Διδασκάλου με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον τηλεοπτικό της σύζυγό Δούκα Σεβαστό που υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Στον αγαπημένο μου τηλεοπτικό σύζυγο, εύχομαι πραγματική οικογενειακή ευτυχία! Όπως και σε όλα τα αληθινά ζευγάρια στη ζωή να είναι αγαπημένα! Και στα τηλεοπτικά ζευγάρια, εύχομαι συναδελφική αγάπη και αλληλεγγύη! Εδώ με τον τηλεοπτικό μου σύζυγο Λεωνίδα Κακούρη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούμε εκτός από τις «Άγριες Μέλισσες» και στις #7αναζητήσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά» έγραψε η ηθοποιός κάτω από την φωτογραφία της με τον Λεωνίδα Κακούρη!

View this post on Instagram

Στον αγαπημένο μου τηλεοπτικό σύζυγο, εύχομαι πραγματικη οικογενειακή ευτυχία! Όπως και σε όλα τα αληθινά ζευγάρια στη ζωή να είναι αγαπημένα! Και στα τηλεοπτικά ζευγάρια, ευχομαι συναδελφική αγάπη και αλληλεγγύη! Εδώ με τον τηλεοπτικό μου σύζυγο Λεωνίδα Κακούρη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούμε εκτός από τις #Αγριεςμελισσες και στις #7αναζητήσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Φωτογραφία : Δημήτρης Γκελμπουρας - @forbidden.designs _______ #agriesmelisses #7anazitiseis #leonidaskakouris #ant1 #katerinadidaskalou #κατεριναδιδασκαλου #portraitmood #portrait_vision #vogueit #Athens #ig_greece #athensvoice #instalifo #theportraitpr0ject #forbiddendesigns #ig_greece #visitgreece #αθηνα #θεατρο #valentinesday #ερωτας #valentinesday2020

A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) on

Send this to a friend