Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Αγριες Μέλισσες»: Σε ποια ηθοποιό είχαν προτείνει τον ρόλο της Μυρσίνης

Η σειρά «Αγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό χάρη στο δυνατό σενάριο, τις συνεχείς ανατροπές αλλά και το υπέροχο καστ.

Η σειρά «Αγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό χάρη στο δυνατό σενάριο, τις συνεχείς ανατροπές αλλά και το υπέροχο καστ.

Ο δημιουργοί σκέφτηκαν αρκετά πρόσωπα που πιθανόν ταίριαζαν τους κεντρικούς χαρακτήρες πριν καταλήξουν στις τελικές επιλογές τους που τους δικαίωσαν.

Ένας από τους ρόλους που έχει ξεχωρίσει είναι εκείνος της Μυρσίνης που υποδύεται η Κατερίνα Διδασκάλου. Μάλιστα, πριν ο ρόλος καταλήξει στην ηθοποιός είχε προταθεί και στην Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία εξομολογήθηκε «Στη φωλιά των Κου Κου» πως βρέθηκε πολύ κοντά σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές του ΑΝΤ1.

«Μου είχε γίνει πρόταση για τη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που το κάνει η Μαριάννα Τουμασάτου, γιατί είναι λατρεμένη φίλη και σπουδαία ηθοποιός. Επειδή είχα κλείσει ήδη την “Οργή” και μπορεί να παιζόταν το ένα πριν από το άλλο, δεν θα μπορούσα να είμαι σε δύο σειρές καπάκι στο ίδιο κανάλι. Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες. Την κάνει η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία είναι απίστευτη. Την έχω δει και είναι εξαιρετική. Ίσως ήμουν λίγο μικρή», ανέφερε η ηθοποιός.

Send this to a friend