Αθήνα

26 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Συνάντηση Βόσκαρη και Ελένης στη φυλακή – Της αποκαλύπτει πώς ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της

Ο Βόσκαρης εκδικείται τον Δούκα και αποκαλύπτει στην Ελένη Σταμίρη, πώς ο Σεβαστός σκότωσε τον πατέρα της.

Η αποκάλυψη που θα κάνει η μοναχή Ευσεβία, θα αλλάξει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Βόσκαρης θα ζητήσει από την Ελένη να πραγματοποιήσουν μία τελευταία συνάντηση στη φυλακή, η οποία θα καθορίσει τη συνέχεια, στις Άγριες Μέλισσες.

Όταν η μοναχή Ευσεβία και θεία του Μάνου, θα του αποκαλύψει πως ο πατέρας του πέθανε από χέρια Σεβαστών, ο ίδιος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Οι άνθρωποι που θαύμαζε και θεωρούσε οικογένειά του, έβαλαν τη μητέρα του στη φυλακή και τον πατέρα του στο χώμα. Η λύση είναι μόνο μία: Η εκδίκηση, που θα οδηγήσει στην λύτρωση.

Η μεγάλη συνάντηση

Πράγματι, ο Βόσκαρης συνειδητοποιεί πως η καλύτερη εκδίκηση, στις Άγριες Μέλισσες, θα έρθει μέσα από τη συνάντηση του με την Ελένη στη φυλακή. Ο Μάνος Βόσκαρης θα στείλει ένα μήνυμα στην Ελένη, ζητώντας της να τον δει για μια τελευταία φορά. Η πρωταγωνίστρια, παρόλο που θα διστάσει, θα δεχτεί την πρόσκλησή του και θα πάει στις φυλακές.

Εκεί, ο Βόσκαρης θα της αποκαλύψει την φρικτή δολοφονία του πατέρα της, Γιώργη. Θα της πει πως ο Δούκας τον σκότωσε μαζί με τον Σέργιο, ρίχνοντάς του υδροκυάνιο στο κρασί. Σκοπός τους ήταν να μείνουν τα χωράφια στην μεγαλύτερη κόρη, για να τα διεκδικήσει ο Σέργιος μέσω ενός γάμου – συμφερόντων.

Όλα τα κομμάτια του παζλ ενώνονται, με την Ελένη να πέφτει από τα σύννεφα. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα ακούει. Ο Βόσκαρης φαίνεται πειστικός, στις Άγριες Μέλισσες και ζητάει την εκδίκηση, μέσα από τη συνάντηση του με την Ελένη στη φυλακή. Τότε είναι που ξεκινάει ένας νέος πόλεμος σε Σεβαστούς και Σταμίρη, με τον Μάνο Βόσκαρη να αποχαιρετά για πάντα τη σειρά.

πηγή:youfly.gr

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)
Φάρμα τελικός: Νικητής ο Κώστας Γκρέκας!
MasterChef – Διονύσης: Έκανα πολλά λάθη – Ήθελα να κερδίσει η Μαργαρίτα! (vids)
Φάρμα: «Μόλις τσιμπήσεις το έπαθλο να δεις πως θα σε ψάχνει η Κατσογρεσάκη»-«Ποιος χε@@ γι’ αυτήν» (vid)
Φάρμα: Αποκάλυψη Γκρέκα! «Υπήρχε βοήθεια ενώ δεν έπρεπε στον ημιτελικό – Έπαιζα μόνος εναντίον 4» (vid)
Φάρμα: Δάκρυσε ο νικητής Κώστας Γκρέκας – Πήρε 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο των 25.000 ευρώ (vids)