Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: Τους αποκάλυψε στο Πρωινό ότι περιμένει παιδί (vid)

LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Ο Δούκας γλιτώνει τη φυλακή – Ο γάμος του Προύσαλη κατέληξε εφιάλτης

Μυστικά αποκαλύπτονται και φέρνουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Ο Δούκας, μετά τα τελευταία γεγονότα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γάμος του Προύσαλη κατέληξε εφιάλτης για κάποιους, καθώς ο Δούκας εισέβαλε στο γραφείο του κρυφά, ξεσηκώνοντας τον τόπο! Στόχος του; Να βρει τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο Νικηφόρος τον είχε καταδώσει, πριν από έξι ολόκληρα χρόνια.

Μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη, ο Δούκας θόλωσε. Πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ριψοκίνδυνη κίνηση, αποφασίζει να διερευνήσει το ζήτημα μόνος του. Έτσι, παίρνει για ακόμη μια φορά το νόμο στα χέρια του, εισβάλλοντας στο γραφείο του Προύσαλη. Εκεί, εντοπίζει τα χαρτιά που ενοχοποιούν τον γιο του και το μαρτύριο για τους Σεβαστούς ξεκινάει.

Η σύλληψη και η θέση της Ανέτ
Το επόμενο πρωί, ο Προύσαλης αντιλαμβάνεται πως κάποιος διέρρηξε το γραφείο του. Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, μαζί με τον Άγγελο καταλήγουν στο ότι κάποιος Σεβαστός ευθύνεται για αυτή την κατάσταση. Και όχι απλά κάποιος, αλλά ο ίδιος ο Δούκας Σεβαστός! Αμέσως τον καλούν να καταθέσει, όπως επίσης και την Ανέτ.

Στο μεταξύ, το προηγούμενο βράδυ, ο Δούκας είχε ένα ισχυρό ξέσπασμα στις Άγριες Μέλισσες, καθώς συνειδητοποίησε πως ο ίδιος του ο γιος ήθελε να τον χώσει στη φυλακή! Μη μπορώντας να το δεχτεί, αρχίζει τις απειλές, με την Ανέτ να τον προειδοποιεί. Η Ανέτ, συνειδητοποιώντας πως ο αδερφός της είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, αποφασίζει να δράσει.

Έτσι, ομολογεί στον Προύσαλη πως ο Δούκας διέρρηξε το γραφείο του, με την απόφαση για φυλακή να θεωρείται ζήτημα χρόνου, στις Άγριες Μέλισσες. Ο δικηγόρος του Δούκα, όμως, θα επέμβει άμεσα για να διευθετηθεί το θέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi, θα της ζητήσει να αποσύρει τις καταγγελίες της για χάρη του αδελφού της.

Πράγματι, η Ανέτ θα τις αποσύρει και ο Δούκας θα γλιτώσει τη φυλακή, στις Άγριες Μέλισσες, όμως με έναν όρο. Να μη βλάψει το ίδιο του το παιδί, όσο κι αν τον πόνεσε η αλήθεια. Ποια θα είναι η αντίδραση των Σεβαστών και πώς θα το χειριστεί όλο αυτό ο Νικηφόρος;

Πηγή: youfly.com

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: Τους αποκάλυψε στο Πρωινό ότι περιμένει παιδί (vid)
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying όταν ήμουν στον Alpha»
MasterChef: Θρίλερ με ακυρωμένο πιάτο – Ποιος θα την «πληρώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)
Κατερίνα Καραβάτου: Το απρόβλεπτο τηλεφώνημα «στον αέρα» της εκπομπής (ΒΙΝΤΕΟ)
Άγριες Μέλισσες: Ποιοι ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά
Παπαργυρόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος έχει χαζέψει εντελώς, αν περνούσε δύσκολα να έφευγε με αξιοπρέπεια»