• Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου
  • 23:40

Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αγριες μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Η Σμαρώ έφερε μπελάδες στην Ελένη και τις αδερφές Σταμίρη και πλησιάζει τη Μυρσίνη προκειμένου να τις αποσπάσει χρήματα.

Η Σμαρώ έφερε μπελάδες στην Ελένη και τις αδερφές Σταμίρη και πλησιάζει τη Μυρσίνη προκειμένου να τις αποσπάσει χρήματα.

Tι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης

Η Ελένη έρχεται κοντά με τον Κυπραίο και για πρώτη φορά νιώθει κάτι να έχει αλλάξει μέσα της για εκείνον. Η Ανέτ πιέζει τον Δούκα να της αποκαλύψει πού βρίσκεται ο γιος της. Θα της αποκαλύψει όσα ξέρει ο Δούκας; Η Παγώνα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας και της ζητάει να την βοηθήσει να φύγει από το χωριό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας ανησυχεί για την εξαφάνισή της και ψάχνει παντού να τη βρει.

Ο Μιλτιάδης παίρνει στα χέρια του τα σχέδια από τα χωράφια που του δίνει ο Δούκας, η Ανέτ όμως φοβάται πως η κίνηση αυτή κρύβει μια παγίδα. Η Σμαρώ, η χαρτορίχτρα, πλησιάζει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για τον φόνο του Σέργιου αυτή όμως τη διώχνει κακήν κακώς. Επηρεασμένη από τα λόγια της χαρτορίχτρας, η Μυρσίνη την καλεί στο σπίτι κι η Σμαρώ, εκμεταλλευόμενη τον πόνο της, αρχίζει να στήνει ένα βρώμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης.

Send this to a friend