Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Άβολες στιγμές: Αφού "πλακώθηκαν" Ακρίτα και Παπαζήσης συναντήθηκαν στην Επίδαυρο (ΦΩΤΟ)

Το κείμενο της Έλενας Ακρίτας στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, με τίτλο «Η Επίδαυρος και ο Ντάνος του Survivor», προκάλεσε σάλο.

Ανάμεσα στα ονόματα που ανέφερε είναι και αυτό της Βανέσας Αδαμοπούλου, η οποία παρακολούθησε την παράσταση «Αχαρνής», καθώς σε αυτή πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Ιωάννης Παπαζήσης και απάντησε στην συγγραφέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ζητώντας ειρωνικά «συγγνώμη» που βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Καλοκαίρι Μαζί», όπου απάντησε «σκληρά» στη δημοσιογράφο και συγγραφέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Πρώτα να μιλήσω ως προσωπικότητα, ως άνθρωπος… Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου, ας το κλείσουμε εκεί να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου! Δεύτερον, ως σύζυγος… Με έχει καλύψει απόλυτα η Βανέσα. Ως σύζυγος μπορώ να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη γιατί έχει έρθει και σε άλλες παραστάσεις, θα της πω να μην ξανάρθει. Είναι ντροπή στις μέρες μας να έρχεται η σύζυγός σου να σε βλέπει. Κι εγώ και η Βανέσα φημιζόμαστε ότι πηγαίνουμε σε πολλές πρεμιέρες και πολύ μαϊντανοί είμαστε. Να κάνει πρεμιέρα ο άντρας σου, να πρωταγωνιστεί σε ένα έργο στην Επίδαυρο και να το σχολιάζουν… Δηλαδή, πάει λίγο και στο IQ».

Φαίνεται όμως, πως η παρεξήγηση λύθηκε, μιας και η Έλενα Ακρίτα έκανε το πρώτο βήμα και έδωσε το παρών στην αρχαία παράσταση «Αχαρνής» στο Κηποθέατρο Παπάγου, μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση. Αμέσως μετά το τέλος του έργου, η δημοσιογράφος βρέθηκε στα καμαρίνια και μάλιστα συνομίλησε με τον Ιωάννη Παπαζήση, δείχνοντας πως μπήκε τέλος στην μεταξύ τους «κόντρα». Φυσικά πόζαρε και με όλους τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της παράστασης.


Πηγή φωτογραφιών: T-life

Send this to a friend