Αθήνα

24 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Ακυρώνεται ο γάμος Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου; Τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι;

Ακυρώνεται ο γάμος Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου; Τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι;

Απρόβλεπτη εξέλιξη φέρεται να παίρνει η σχέση του Αλέξανδρου Μπορδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto.

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του εντύπου αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι δεν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς δεν είναι πια μαζί! Συγκεκριμένα, η ρήξη ήρθε σύμφωνα με το δημοσίευμα μετά τις διακοπές τους στην Πάτμο.

Ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις προετοιμασίες της μεγάλης μέρας τους, πήγαν διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης, με σκοπό να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές. Εκεί, όμως, συνέβη το «κακό», με συνέπεια να γίνει θρύψαλα ο δεσμός τους. Στο Spirto επισημαίνουν πως ο  ηθοποιός έφυγε από το νησί, με την Αλεξάνδρα να μένει εκεί με την παρέα της και να συνεχίζει τις διακοπές της. Μάλιστα, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο ηθοποιός αυτή την στιγμή!

Αξίζει να αναφέρουμε πως η τελευταία κοινή τους ανάρτηση στα social media ήταν από τη μεριά της δημοσιογράφου του Alpha πριν 6 ημέρες.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο προγραμματισμένος γάμος για τις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ακυρωθεί. Αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει επίσημα κάποια τοποθέτηση για το ζευγάρι και όσα συμβαίνουν ανάμεσά τους.

(πηγή: PeopleGreece)

Send this to a friend