LIFESTYLE
Σόκαρε τον δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο η είδηση πως πέθανε ο Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία μόλις 30 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο.
Η οικογένειά του και ειδικά η μητέρα του που ήταν πλάι του όλο αυτό το διάστημα πέρασαν πολύ δύσκολα, με τη συνάδελφο, δημοσιογράφο και φίλη του Μάγδα Τσέγκου να αποκαλύπτει σε ανάρτησή της στα social media πως «έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν ! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα».
Αναλυτικά η ανάρτηση της δημοσιογράφου:
«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία . Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών . Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι . Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία . Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν ! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα . Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε . Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα».
https://www.instagram.com/p/CAPmk0WJdEM/
Το συγκινητικό αντίο της οικογένειάς του
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια και η μητέρα του Αναστάση Δαφνή, που δεν έφυγε καθόλου από το πλευρό του καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του, έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στα social media.
«Καλό ταξίδι Αναστάση… Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020. Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε. Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα σας και το σεβασμό στο πένθος μας – Η οικογένεια του».
Άλλες ειδήσεις:
Λουτράκι: Ο ένας από τους νεκρούς της σπηλιάς είχε χάσει πριν 20 ημέρες τον αδελφό του
Ροή Ειδήσεων
13/01/2025 | 15:19
e-ΕΦΚΑ: Από τις 15 Ιανουαρίου ενεργοποιείται νέος, ευέλικτος τρόπος πληρωμής εισφορών μη μισθωτών, μέσω IRIS
13/01/2025 | 15:10
Άλιμος: Βρέθηκαν συνομιλίες καθηγητή με άλλο κορίτσι – Συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.
13/01/2025 | 14:59
Μαρίνα Σταυράκη: «Τον κύριο Πατούλη και τον κύριο Κονδυλάτο δεν τους βλέπω στο οπτικό μου πεδίο»
13/01/2025 | 14:50
Γάζα: «Πιθανή» η επίτευξη συμφωνίας για απελευθέρωση ομήρων με αντάλλαγμα κατάπαυση του πυρός
13/01/2025 | 14:46
Τσουκαλάς: Ο κ. Μαρινάκης σήμερα έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ λαϊκισμού και διαστρέβλωσης
13/01/2025 | 14:45
Τζένη Οικονόμου: Η σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους
13/01/2025 | 14:45
Άδ.Γεωργιάδης: Γιατρός γρήγορα και εύκολα με ηλεκτρονικό ραντεβού μέσω της πλατφόρμας finddoctors.gov.gr
13/01/2025 | 14:40
Σούδα: Νέα στοιχεία για τον 45χρονο στο τροχαίο – Δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για την ευθύνη αστυνομικών
13/01/2025 | 09:34
Σάκης Κατσούλης για τον χωρισμό του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω»
12/01/2025 | 12:00