Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

LIFESTYLE

Ανένδοτη να επιστρέψει στην Eurovision η Τουρκία όσο εμφανίζονται τραγουδιστές όπως η Κοντσίτα

Η Τουρκία δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό από το 2012 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που επιβλήθηκαν τότε στο σύστημα ψηφοφορίας

Δεν ρίχνει νερό στο κρασί του και εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής της Τουρκίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εμφανίστηκε ο γενικός διευθυντής του κρατικού καναλιού TRT επικαλούμενος την παρουσία «ορισμένων όπως η Αυστριακή με τα μούσια που φορούσε φούστα». Ο Ιμπραήμ Ερέν αναφερόταν, χωρίς να την ονομάσει, στην Κοντσίτα, τη νικήτρια του διαγωνισμού το 2014.

«Δεν σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο της επιστροφής. Έχουμε λόγους όπως το σύστημα ψηφοφορίας. Ως κρατικό κανάλι δεν μπορούμε να μεταδώσουμε στις 9 το βράδυ – την ώρα, δηλαδή, που τα παιδιά είναι ακόμα ξύπνια – κάποια σαν την Αυστριακή με τα μούσια που φορούσε φούστα, που δεν πιστεύει στα φύλα και λέει ότι είναι και άνδρας και γυναίκας» είπε ο Ερέν.

Η Τουρκία δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό από το 2012 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που επιβλήθηκαν τότε στο σύστημα ψηφοφορίας όπως και στον κανόνα των «τεσσάρων μεγάλων» βάσει του οποίου Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία βρίσκονται κάθε χρόνο εξαρχής στο μεγάλο τελικό.

Επιμένοντας στην περίπτωση Κοντσίτα ο Ερέν είπε ότι «εξήγησα στην EBU (European Broadcasting Union) πως έχουν απομακρυνθεί από τις αξίες τους. Αυτό είχε αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τη Eurovision και άλλες ώρες. Υπάρχει ένα πνευματικό χάος στη Eurovision. Αν αυτό διορθωθεί τότε θα επιστρέψουμε».

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)
MasterChef – Διονύσης: Έκανα πολλά λάθη – Ήθελα να κερδίσει η Μαργαρίτα! (vids)
Φάρμα τελικός: Νικητής ο Κώστας Γκρέκας!
Φάρμα: Αποκάλυψη Γκρέκα! «Υπήρχε βοήθεια ενώ δεν έπρεπε στον ημιτελικό – Έπαιζα μόνος εναντίον 4» (vid)
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα αμφιβολίες αλλά το έκανα το εμβόλιο – Έχω ένα ελαφρύ μούδιασμα μέχρι τα δάχτυλα
Φάρμα: «Μόλις τσιμπήσεις το έπαθλο να δεις πως θα σε ψάχνει η Κατσογρεσάκη»-«Ποιος χε@@ γι’ αυτήν» (vid)