Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Με την Μαρία Νεφέλη δεν είχαμε σοβαρή σχέση»: Τι λέει ο Άνθιμος Ανανιάδης για τη μητέρα του γιου του

Ξεκάθαρες δηλώσεις για τη σχέση του με την μητέρα του παιδιού του, Μαρία Νεφέλη Γαζή έκανε μιλώντας στη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Οπως ανέφερε, οι σχέσεις τους είναι πλέον τυπικές για το καλό του γιου τους, τονίζοντας ότι και οι δύο κάνουν προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους διαφορές και διαμάχες.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον ερχομό του γιου τους, του Τιμόθεου, αποκαλύπτοντας ότι η εγκυμοσύνη της Μαρίας Νεφέλης δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά δεν σκέφτηκαν καθόλου την άμβλωση. «Δεν προγραμματίζαμε το παιδί. Ηταν θέλημα Θεού και εντελώς τυχαίο» είπε χαρακτηριστικά ο Ανθιμος και συμπλήρωσε: «Με την πρώην σύντροφό μου, λόγω των οικογενειών που υπήρχαν γύρω μας, δεν είχαμε σοβαρή σχέση». Οταν η Ελεονώρα τον ρώτησε πώς νιώθει που το παιδί του δεν θα μεγαλώσει και με τους δύο γονείς στο ίδιο σπίτι, απάντησε ότι τον στενοχωρεί.

Τέλος, ο Ανθιμος αναφέρθηκε στο νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του με τίτλο «The Greek Job», μία ταινία δράσης και μυστηρίου, όπως την περιέγραψε. Και κάπου εκεί προχώρησε σε on air επαγγελματική πρόταση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας του να πάρει μέρος στο φιλμ, ενσαρκώνοντας τον εαυτό του.

Send this to a friend