Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αντώνης Κανάκης: Γιατί καλείται να πληρώσει 100.000 ευρώ σε οδηγό νταλίκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Κανάκης και ο ANT1 καλούνται να πληρώσουν 100.000 ευρώ σε οδηγό φορτηγού, που σατίρισαν οι «Ράδιο Αρβύλα», μετά από δικαστική διαμάχη.

Ο Αντώνης Κανάκης και ο ANT1 καλούνται να πληρώσουν 100.000 ευρώ σε οδηγό φορτηγού, που σατίρισαν οι «Ράδιο Αρβύλα», μετά από δικαστική διαμάχη.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής, η παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και ο ΑΝΤ1 (διότι η τότε εκπομπή έπαιζε στο κανάλι του), καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση 100.000 ευρώ στον κ. Κυρανίδη.

Τι έχει συμβεί

Η εκπομπή τότε είχε παρουσιάσει ένα βίντεο με τον οδηγό νταλίκας κ. Κυρανίδη να μιλάει και η φωνή του ήταν πολύ λεπτή, οι «Αρβύλα» το σατίρισαν και γέλασαν.

Όμως ο κ. Κυρανίδης έπασχε από καρκινοπάθεια στο λάρυγγα γι αυτό μίλαγε έτσι. Φυσικά, η εκπομπή και παρουσιαστής δεν το γνώριζαν. Ο οδηγός όμως έκανε αγωγή προς την εκπομπή. Η αγωγή επιδικάστηκε και βγήκε η απόφαση για αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του οδηγού νταλίκας κ .Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως η πλευρά του κ.Κυρανίδη ζήτησε και επεδίωξε μια επανόρθωση όμως από την εκπομπή το αρνήθηκαν, διότι όπως ισχυρίστηκαν το «Ράδιο Αρβύλα» είναι μια σατιρική εκπομπή και δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής.

Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια όπου ήρθαν και τα άσχημα νέα για τον Αντώνη Κανάκη , την παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και τον ΑΝΤ1, καθώς καλούνται να πληρώσουν 100.000 ευρώ.

Send this to a friend