Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γρηγόρης Πετράκος: Παραλήρημα σε βίντεο για τον κορονοϊό! «Μας μεταχειρίζονται ως μπαταρίες…»

LIFESTYLE

Απάντηση Κότσιρα στο «τράβαγε το μικρόφωνο για να μην τον σκεπάσω» του Λιδάκη (vid)

Απάντηση στον Μανώλη Λιδάκη έδωσε ο Γιάννης Κότσιρας όσον αφορά τη δήλωσή του: «Στην τελευταία μου συνεργασία με έναν τραγουδιστή που δεν χρειάζεται να αναφέρω, τον ξέρουν όλοι, κάθε μέρα είχε πρόβλημα ότι δεν ακούγεται».

Δείτε επίσης

Πρόεδρος μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας: Tο τζαμί της Αθήνας θυμίζει περίπτερο
Κουκουλοφόροι έβγαλαν μαχαίρια σε αγώνα πόλο γυναικών στο «Παπαστράτειο» (EIKONA)

Αναφερόμενος στον Λιδάκη ο Γιάννης Κότσιρας σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε στην εκπομπή «Άλλη διάσταση» στην ΕΡΤ μίλησε για την κακή εμπειρία συνεργασίας που είχε λόγο ανταγωνισμού: «Στην τελευταία μου συνεργασία με έναν τραγουδιστή που δεν χρειάζεται να αναφέρω, τον ξέρουν όλοι, κάθε μέρα είχε πρόβλημα ότι δεν ακούγεται. Λέω «χαμηλώστε με να ακούγεται». Κάναμε ντουέτο μαζί, πάλι είχε πρόβλημα. Κάθε μέρα είχε ένα πρόβλημα. Τράβαγε το μικρόφωνο για να μην τον σκεπάσω».

[the_ad id=”493520″]

Στη συνέχεια ο Γιάννης Κότσιρας απάντησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου του, λέγοντας πως εκείνοι είχαν εξαιρετική συνεργασία και πως κάτι άλλο θα είχε στο μυαλό του όταν το ανέφερε αυτό ο Μανώλης Λιδάκης.

«Αισθάνομαι ότι ο Μανώλης Λιδάκης μπορεί και να παρεξηγήθηκε. Γιατί ο Μανώλης είναι ένας άνθρωπος που είναι αρκετά ευθύς καμιά φορά. Έχει βέβαια κάτι στο μυαλό του, αλλά δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Μιλούσε για μια γενικότερη κατάσταση. Τώρα το ότι πέρασε το όνομα μου, ο ίδιος το διευκρίνισε ότι δεν είχε να κάνει με κανέναν από τους τραγουδιστές που έχει συνεργαστεί. Δεν υπήρξε τέτοιο θέμα με τον Μανώλη. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Νομίζω ότι ήταν απλώς μια λεκτική παρεξήγηση. Είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Δεν έχει ανασφάλειες, ούτε εγώ, ούτε εκείνος, για να τραβάει ο ένας το μικρόφωνο του άλλου. Τώρα αυτά μπορεί να του συνέβησαν με πιο μικρά ονόματα ή πρόσωπα που έχουν ανασφάλειες. Εγώ ποτέ μου δεν έχω ζήσει τέτοιο πράγμα. Τώρα, αν έχουν συμβεί σε κάποιους… τι να σου πω. Έχω ζήσει ανταγωνισμούς, αλλά τίποτα αξιοσημείωτο και τίποτα που να μειώνει την αξία του καθενός. Για αυτό το λόγο αν βγεις στην αγορά και ρωτήσεις όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, θα σου πουν ότι η συνεργασία μας υπήρξε αν όχι εξαιρετική, τουλάχιστον πολύ καλή. Ο Μανώλης είπε κάτι στον αέρα, μπορεί κάτι άλλο να είχε στο μυαλό του. Είναι και ένας άνθρωπος ιδιαιτέρως παρορμητικός, οπότε ψάξατε να διυλίσετε τον κώνωπα. Κι επίσης να σου πω και το άλλο, κι εγώ και ο Μανώλης τραγουδάμε με ασύρματα μικρόφωνα, οπότε δεν γίνεται», είπε συγκεκριμένα ο Γιάννης Κότσιρας χωρίς να χάνει το χιούμορ του.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει πάει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου
Η απάντηση του Σρόιτερ για την κομμένη εκπομπή με τον Πετράκο
«Τα φιλιά μου που@@@» – Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά σε χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε
Ηλίας Μαμαλάκης: Περιπέτεια υγείας και 3ωρο χειρουργείο για τον αγαπημένο σεφ
Τριαντάφυλλος: Ζητάει αποζημίωση 100.000 από Ευρυδίκη Παπαδόπουλου
«Έκοψαν» τον Πετράκο και από το Mega! Τι είπε στον «αέρα» η Δανάη Μπάρκα