Αθήνα

7 oC

αίθριος καιρός

Απίστευτη αποκάλυψη από δημοσιογράφο: Το έντονο φλερτ γνωστού ποδοσφαιριστή που την ανάγκασε να τον «μπλοκάρει»

Η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια άβολη στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι γνωστός ποδοσφαιριστής την φλέρταρε επίμονα, παρόλο που γνώριζε ότι είναι παντρεμένη.

Διαβάστε ένα μέρος της συνεντευξής της:

Έχεις τρομάξει σε κάποιο ντέρμπι;

Όχι, καθόλου. Οι οπαδοί με αντιμετωπίζουν με αγάπη και σεβασμό. Ακόμη και στα σχόλια που μου γράφουν στα social, στα οποία απαντώ πάντα. Πολύ σπάνια θα μου ζητήσουν εξηγήσεις για κάτι, νιώθω ότι ο κόσμος δεν με έχει ταυτίσει με κάποια ομάδα. Παρόλο που μου είχαν πει «τώρα που η εκπομπή θα βγαίνει από το γήπεδο, τι έχεις να ακούσεις!». Δεν έχω ακούσει τίποτε. Είναι και θέμα προφίλ, ξέρεις, γλυκούλα, μανούλα… Δεν τα βάζουν μαζί μου! (γέλια)

Οι ποδοσφαιριστές πώς σε βλέπουν στους αγωνιστικούς χώρους;

Τους προκαλεί εντύπωση, αφού είναι συνηθισμένοι στους άντρες δημοσιογράφους. Όταν περνάω μπροστά από τους πάγκους, το εισπράττω.

Φαντάζομαι ότι γυρνάνε τα κεφάλια συντονισμένα…

Ναι. Καμιά φορά μού λένε και ένα «γεια». Αλλά γενικά είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι γιατί η εκπομπή μας πηγαίνει στα ντέρμπι, στα κρίσιμα παιχνίδια δηλαδή.

Οι Έλληνες ή οι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι πιο εκδηλωτικοί;

Οι Έλληνες, γιατί ξέρουν ποια είμαι, παρακολουθούν χρόνια την εκπομπή. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι ξένοι που είναι πολύ εκδηλωτικοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Οι φίλες σου ζητάνε τηλέφωνα ποδοσφαιριστών;

Όχι, οι φίλες μου έχουν μεγαλώσει (γέλια). Αν δουν κάποιον συμπαθητικό, με ρωτούν για αυτόν, αλλά τηλέφωνο δεν μου έχουν ζητήσει. Δεν έχω, άλλωστε, επαφές με ποδοσφαιριστές, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού εκείνοι στους οποίους μπορώ να τηλεφωνήσω και να μιλήσω μαζί τους για κάτι που αφορά τη δουλειά.

Ποια είναι η πιο άβολη στιγμή που έχεις ζήσει;

Το στενό «πρεσάρισμα» από ποδοσφαιριστή. Και απορούσα με αυτή του την επιμονή από τη στιγμή που γνώριζε ότι είμαι παντρεμένη και μητέρα. Έτσι, αναγκάστηκα να τον μπλοκάρω. Επίσης, έχω νιώσει άβολα με σχόλιο συναδέλφου στα social media. Ήταν στην αρχή της συνεργασίας μου με τη Nova και είχα κάνει ένα λάθος. Το παραδέχτηκα, αλλά τότε ήταν που κατάλαβα ότι οι αθλητικοί συντάκτες τα «χώνουν» κιόλας μεταξύ τους. Αυτό στο πολιτικό ρεπορτάζ δεν το είχα ζήσει. Και σκέφτηκα «ω, είναι ένας καινούριος κόσμος αυτός», δήλωσε στο περιοδικό people

Send this to a friend