• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 19:05

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτο ξέσπασμα Φαίης Σκορδά: «Υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι, τελεία!»

H Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα της εκπομπή της αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς στον αέρα της εκπομπή σχετικά με τους όρους που θέτουν κάποιοι «διάσημοι» προκειμένου να συμμετέχουν σε μια φωτογράφιση.

Ο Άρης Καβατζικης αναφέρθηκε σε έναν τραγουδιστή που στο παρελθόν είχε αρνηθεί να φωτογραφηθεί στο επετειακό τεύχος του HELLO, επειδή δε δεχόταν να συμμετέχει σε συλλογικά θέματα με άλλους.

Τότε η Φαίη Σκορδά ενοχλημένη είπε: «Δεν είναι θέμα μάνατζερ. Όλοι δουλεύουμε κάπου. Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1 και ποτέ δεν θα πάω κάπου χωρίς να ενημερώσω. Μετά από τόσα χρόνια, είμαι στη θέση να μπορώ να πω «εκεί θέλω να πάω, για προσωπικούς λόγους θέλω να δώσω συνέντευξη ή οτιδήποτε». Αλλά δεν είναι δυνατόν όταν είσαι επαγγελματίας να περιμένεις κάποιος να σου πει τι θα κάνεις και τι δεν θα κάνεις λες και είσαι 5 χρονών μωρό.

Θυμάμαι όταν ήμουν στο Mega μου είχε ζητήσει μια παλιά μου συνεργάτιδα συνέντευξη σε ένα site που άνοιγε και μου είχαν πει από το Mega «δεν θα πας». Μίλησα στον διευθυντή μου και του είπα «Κοίταξε να δεις, εμένα αυτός ο άνθρωπος μου πρόσφερε δουλειά, δε γίνεται. Όταν είσαι επαγγελματίας υπάρχει μια ηθική που πρέπει να σέβεσαι! Τελεία!» είπε.

Δείτε το βίντεο: 

Send this to a friend