• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 23:42

Αθήνα

11 oC

αραιές νεφώσεις

Aπίστευτος Πάνος Μουζουράκης: Οι «πιέσεις» στην Ελεονώρα Ζουγανέλη για να του κλέψει παίκτρια

Ο Πάνος Μουζουράκης ήρθε σε δύσκολη θέση στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice, όταν τρεις παίκτριες του πέρασαν απο τη δοκιμασία της μονομαχίας.

Ο Πάνος Μουζουράκης ήρθε σε δύσκολη θέση στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice, όταν τρεις παίκτριες του πέρασαν απο τη δοκιμασία της μονομαχίας.

Ο κριτής επέλεξε με ποια διαγωνιζόμενη θα συνεχίσει στην επόμενη φάση, ωστόσο δεν ήθελε να αφήσει τις άλλες δυο κοπέλες να αποχωρήσουν από το τάλεντ σόου και προσπάθησε να πείσει την καλή του φίλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη να του… κλέψει μια από τις δύο διαγωνιζόμενες!

“Μην τολμήσεις να το πεις, Λιανέ” είπε ο Πάνος Μουζουράκης προς τον παρουσιαστή του The Voice και απευθύνθηκε στους υπόλοιπους τρεις coaches. “Πάρτε, δοκιμάστε και αν δεν σας αρέσει την ξαναπαίρνω πίσω στην επόμενη φάση. Σαν μια εξυπηρέτηση σε έναν φίλο”.

“Βεβαίως να την κάνουμε την εξυπηρέτηση αλλά τα κορίτσια αυτά τα δύο τα υπέροχα με ποιον να τα βάλω που δεν έχω τίποτα άλλο τέτοιο στην ομάδα μου;”, είπε η Ελεονώρα με τον Μουζουράκη να απαντά:

"Να σου πω… Είναι έξυπνο αυτό που θα κάνεις! Πρόσεξε να δεις γιατί. Θα πάρεις τώρα ένα από τα κορίτσια, το οποίο θα πάρω εγώ πίσω στα battles που εσύ θα αναγκαζόσουν να διώξεις μάλλον την Κωνσταντίνα. Θα φροντίσω να διώξεις την Κωνσταντίνα, να πάρω πίσω την Ανδρομάχη και να πάρεις την Κωνσταντίνα που την ήθελες και να κατέβεις με την Κωνσταντίνα στον τελικό!"

Ε.Ζ.: Ωραία. Δηλαδή θα χαρείς άμα πατήσω το κουμπί;

Send this to a friend