Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Αποχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας από το The Voice: «Τα καλύτερα έρχονται» (ΕΙΚΟΝΑ)

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος, ο Κωστής Μαραβέγιας φαίνεται πως αποφάσισε να επικεντρωθεί σε κάτι που ετοιμάζει, έτσι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος, ο Κωστής Μαραβέγιας φαίνεται πως αποφάσισε να επικεντρωθεί σε κάτι που ετοιμάζει, έτσι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

Μετά τον Γιώργο Καπουτζίδη που θέλει να αφοσιωθεί στην πρώτη του θεατρική παράσταση και την εκπομπή που θα κάνει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται να ακολουθήσει στον χορό των αποχωρήσεων από το The Voice.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε προϊδεάσει με μια ανάρτησή του στο Instagram χθες, όπου μιλούσε για ένα όνειρο του που βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση. Κανείς δε φανταζόταν όμως ότι αυτό θα απαιτήσει και το τέλος από το The Voice. Στην ανάρτησή του ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και γνώρισε μέσα απ΄αυτή τη δουλειά και επιφυλάχθηκε για ανακοινώσεις για αυτό το καινούργιο που ετοιμάζει.

«Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό.

Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό.

Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη.
Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του.
Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά.
Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις.
Τα καλύτερα έρχονται.
Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό.
Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα. #thevoicegr
#teamkostis #endofseason», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Send this to a friend